![]()
Tarým ve Orman Bakanlýðý tarafýndan düzenlenen Milli Aðaçlandýrma Günü 11 Milyon Aðaç; Bugün Fidan, Yarýn Nefes kampanyasý kapsamýnda 81 ilde 11 milyon fidan toprakla buluþuyor.Nizip Ticaret Odasý (NTO) yönetim kurulu üyeleri ve personeliyle 11 Milyon Aðaç; Bugün Fidan, Yarýn Nefes kampanyasýna katýlarak destek verdi.Nizip Samandöken aðaçlandýrma mevkisinde gerçekleþtirilen, Milli Aðaçlandýrma Günü 11 Milyon Aðaç; Bugün Fidan, Yarýn Nefes Programýna Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim özkaya, Mustafa Kaya ve NTO Personeli Ali Rýza Deniz de katýldý.Resmi Gazete'de yayýnlanarak yürürlüðe giren 11 Kasým Milli Aðaçlandýrma Günü'nün ülkemize, milletimize, gençliðimize, çocuklarýmýza hayýrlý olmasýný dileyen NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim özkaya, Mustafa Kaya, Ýnþallah bundan sonra her yýl vatandaþlarýmýz ve bizler takvimler 11 Kasým'ý ve saatler de 11.11'i gösterdiðinde fidan dikmeye devam edeceðiz. dedi.Nizip Samandöken aðaçlandýrma alanýnda 11.111 fidaný toprakla buluþturmanýn heyecanýný yaþadýklarýný ifade eden Nizip Tarým ve Orman Ýlce Müdürü Mustafa Yorgancý, fidan dikmek için alana akýn eden tüm katýlýmcýlara teþekkür etti.