Nizip?te ?Türk Halk Müziði Korosu? YetiþiyorNizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi tarafýndan açýlan Türk Halk Müziði Korosu çalýþmalarýný aralýksýz sürdürüyor.Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi, Kadýnlar Lokali binasýnda Türk Halk Müziði Korusu adýyla bir kurs açtý. Kursa öðretmen ve çeþitli meslek dallarýnda faliyet gösteren birçok vatandaþ kayýt yaptýrdý.Nizip Halk Eðitim Merkezi Müzik Öðretmeni ve Halk Müziði Sanatçýsý Ýbrahim Uysal, yönetiminde müzik eðitimi alan kursiyerler, yaptýklarý provalarla gelecek vaat ediyor.Kursiyerlerin yeteneklerine dikkat çeken Halk Müzik Sanatçýsý ve Halk Eðitimi Merkezi Müzik Öðretmeni Ýbrahim Uysal; ?Nizip?teki yetenekleri keþfediyoruz, güzel bir ekip yetiþtiriyoruz ve ilk konserimizi ?24 Kasým Öðretmenler Günü?nde vermeyi planlýyoruz? dedi.Her hafta Çarþamba günleri 19.00 ile 21.00 saatleri arasýnda Nizip Belediyesi tarafýndan hizmete açýlan Kadýnlar Lokali binasýnda eðitim verilen Türk Halk Müziði Korosu?nun bu haftaki konuklarý Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Cumhuriyet Baþsavcýsý Ozan Azgýt, Mili Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Mili Eðitim Þube Müdürü Mehmet Demir ve Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi Müdürü Cem Kayar idi.Müzik çalýþmalarýnýn ardýndan birer konuþma yapan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Cumhuriyet Baþsavcýsý Ozan Azgýt ve Mili Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Türk Halk Müziði korusunu ilçeye kazandýran Halk Müziði Sanatçýsý ve Halk Eðitimi Merkezi Müzik Öðretmeni Ýbrahim Uysal baþta olmak üzere emeði geçenlere teþekkür ettiler.