Özel Ay Yýldýz Koleji?nden NRT? ye ziyaretÖzel Ay Yýldýz Koleji öðrencileri ve öðretmenleri NRT?yi ziyaret etti.Özel Ay Yýldýz Koleji öðrencilerini NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ali Kýlýç ve Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, karþýladý.Öðrencilerle sohbet eden Þen ve Kýlýç, daha sonra NRT?nin yaptýðý çalýþmalar hakkýnda bilgi verirken öðrencilere ikramda bulundular. Daha sonra NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy nezaretinde TV ve Radyo odasýný gezen minik öðrenciler burada merak ettikleri konular hakkýnda sorular sordular.Nizip Radyo djlerinden Hanifi Güzel, öðrencilerle yakýndan ilgilenirken minik öðrenciyi proðramýna konuk ederken çocuklarý istemiþ olduðu þarkýlarý ise yayýnladý. Sevdikleri sanatçýlarýn þarkýlarý ile eðlenen minikler güzel dakikalar yaþadýlar. Okul müdür yardýmcýsý Salih Ünal ise Ay Yýldýz Kolejinin ilçenin parlayan yýldýzý olacaðýný gün geçtikçe Nizip ve çevre halkýnýn ilgisinin arttýðýný belirtti. Ünal, Ýlçemizin yerel Radyo ve TV?sini ziyaret ederek kitaplardan okuduklarý medyayý yerinde görerek hayatlarýnda unutamayacaklarý deneyimler kazandýklarýný söyledi.NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen ve Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ali Kýlýç iseAyyýldýz Koleji?nin Eðitimi ile çok önemli bir eðitim kurumu olduðunu belirterek ziyaret?ten dolayý teþekkür ettiler.