Nizip Ticaret Odasý?ndan Kardeþ Oda Reyhanlý?ya ZiyaretNizip Ticaret Odasý (NTO) kardeþ oda Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý ve Reyhanlý Ticaret Borsa?sýný ziyaret ederek ortak toplantý düzenledi.Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý ile bir kardeþlik köprümüz oluþtu, bu köprünün daha da perçinleþmesi için Reyhanlý?yý ziyaret etmekteyiz.? dedi.Reyhanlý?ya aileleri ile birlikte geldiklerini ifade eden NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Kardeþlik baðýmýzý ailelerimizle güçlendirmek için bugün Reyhanlý?dayýz. Sizleri o kadar yakýn gördük ki kaynaþmak ve aile dostluðu oluþturmak için eþlerimiz ile beraber geldik. Sizleri de aileleriniz ile birlikte Nizip?te aðýrlamaktan þeref duyarýz. Reyhanlý ve Nizip kültür ve coðrafi olarak birbirlerine çok benziyor. Tarým ve sanayi alanýnda fikir alýþveriþinde bulunarak iþbirliðimizi güçlendirmek düþüncesi içerisindeyiz. Þehirlerimizin ve ülkemizin ekonomisine katký saðlamak adýna bugün yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte görüþmelerde bulunacaðýz. Ülkemiz son günlerde geçirdiði zor günleri de en kýsa zamanda inþallah atlatacaktýr. Bu skýntýlarý en kýsa zamanda el ele vererek üstesinden geleceðiz. Þanlý ordumuz Fýrat?ýn doðusunu güvenli hale getirerek týpký Reyhanlý da olduðu gibi Þanlýurfa ve Mardin de yaþayan kardeþlerimizin sýkýntýlarý sona erdirecektir. Bu kutlu davada Allah askerlerimizi ve milletimizi korusun. Ben bizleri burada aðýrlayan Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Necmettin Zaroðlu?na ve meclis baþkanýna, Reyhanlý Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Bülent Karaca ve meclis baþkanýna þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna çok teþekkür ediyorum.?þeklinde konuþtu.Reyhanlý Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Bülent Karaca ise ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek þunlarý ifade etti: ?Bizler elbette misafir aðýrlamaktan mutlu olan bir insanlarýz. Biz her ne kadar borsa olarak kardeþ oda olmasakta, Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý?na kardeþ oda oldunuz bundan dolayý sizleri kardeþ oda olarak görüyoruz. Sanki bize de kardeþ oda olmuþsunuz gibi hiçbir fark gözetmiyoruz. Geçmiþte bizlerde Necmettin baþkan ile beraber kardeþ oda protokolü için Nizip?e gelmiþtik. O zaman çok mutlu olmuþtuk bugünde sizler bizi ziyaret ettiðiniz için ayný mutluluðu tekrar yaþýyoruz.? ifadelerini kullandý.Nizip Ticaret Odasý?nýn tecrübelerinden faydalanmak için kardeþ oda protokolü imzaladýklarýný belirten Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Necmettin Zaroðlu sözlerini þu þekilde sürdürdü: ? Kardeþ oda protokolündeki amacýmýz üyelerimize vermiþ olduðumuz hizmetlerin kalite standartlarýný arttýrmak, üyelerimize daha iyi hizmet vermek ve üyelerimizin önünü açmak için bilgi ve becerilerden faydalanmaktýr. NTO ile kardeþ oda olmaktan kývanç duyduðumuzu burada bir kez daha belirtmek istiyorum. Þuan ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Barýþ Pýnarý Harekatý?nýn hayýrlara ve barýþ ortamýnýn oluþmasýna vesile olmasýný diliyor, her zaman ordumuzun askerimizin yanýnda olduðumuzu ifade etmek istiyorum. Yapmýþ olduðunuz bu ziyareti son derece de önemsiyor, Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarýma ve üyelerine çok teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu.Düzenlenen toplantýya NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Mahmut Ýri, Reyhanlý Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Ýsmet Çalým ve odalarýn Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri de katýldý.