Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý ile Nizip Ticaret Odasý (NTO) arasýndaki birlikteliðin ve ticaretin güçlenmesi, iþbirliðinin arttýrýlmasý ve geliþtirilmesi amacýyla her iki odanýn yönetim kurulu baþkanlarý ve üyeleri Reyhanlý Kaymakamý Ali Candan'ý makamýnda ziyaret etti.Ziyaret sýrasýnda Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Necmettin Zaroðlu ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, kardeþ odalar olarak yapýlan çalýþmalar hakkýnda Reyhanlý Kaymakamý Ali Candan'a bilgiler verdi.Katýlýmcýlarý makamýnda aðýrlayan Reyhanlý Kaymakamý Ali Candan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý ve Nizip Ticaret Odasý'na faaliyetlerinde baþarýlar diledi.Ziyaretin sonunda Nizip Ticaret Odasý baþkanlarý tarafýndan Reyhanlý Kaymakamý Ali Candan'a ziyaret anýsýna plaket takdim edildi.Düzenlenen ziyarete NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Mahmut Ýri, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri de katýldý.