NTO?dan Öðrencilere 2000 Çift Ayakkabý YardýmýNizip Ticaret Odasý (NTO) tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilen ilköðretim öðrencilerine yönelik temsili ayakkabý daðýtým töreni düzenlendi.Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katýldýðý temsili tören Ýstiklal Ortaokulu?nda gerçekleþti.Her yýl olduðu gibi 2019-2020 eðitim öðretim yýlýnda da Nizip Ticaret Odasý öðrencilere ayakkabý yardýmýnda bulunduðunu belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ sözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Nizip Ticaret Odasý bu yýlda öðrencilerimize Ýstiklal Ortaokulu?nda ayakkabý yardýmý yapmaktadýr. Nizip Ticaret Odasý yöneticilerimiz sað olsunlar Nizip?teki öðrencilerimize her konuda desteklerini esirgemiyorlar. Ben huzurlarýnýzda Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarý?na, yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adýna çok teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu.Temsili olarak Ýstiklal Ortaokulu?nda ayakkabý daðýtým töreni gerçekleþtirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Biz oda olarak bu yardýmlarý geleneksel hale getirdik ve mümkün olduðu kadar ayakkabý sayýsýný 2000?nin altýna düþürmemeye çalýþýyoruz.? dedi.Gelen yardýmlar azalsa da Nizip Ticaret Odasý olarak üzerine ekleme yaptýklarýný ifade eden NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Geleceðimizin teminatý olan evlatlarýmýzý ve ihtiyaç sahibi olan öðrencilerimizi sevindirmek, baþarýlarýna destek olmak amacýyla Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliðinde böyle bir çalýþma yürütüyoruz. Bu faaliyetlerin bir yardým gibi deðil, yaklaþan kýþ þartlarýnda öðrencilerin baþarýný arttýracak bir motivasyon olarak görülmelidir. Öðrencilerimizin, ailelerine ülkemize ve topluma faydalý birer fert olmasý en büyük temennimizdir. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamýnda yapýlan bu yardýmlarýn ihtiyaç sahipleri Nizip Ticaret Odasý?nýn müdahalesi olmadan tamamen Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan belirlemektedir. Nizip Ticaret Odasý sadece verilen listelere göre ayakkabýlarýn okullara daðýtýmýný yapmaktadýr. Bu konuda bizlerden desteðini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði?ne, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü?ne, öðrencilerimizi yetiþtiren deðerli öðretmenlerimize ve törenimize katýlan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin?e þahsým, Nizip Ticaret Odasý Yöneticileri adýna çok teþekkür ediyorum.? ifadelerini kullandý.Nizip Ticaret Odasý?nýn maddi ve manevi her zaman yanlarýnda olduðunu belirten Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ise sözlerini þu þekilde sürdürdü; ? Nizip Ticaret Odasý bu desteklerin en güzel örneðini geçen yýl eðitimde baþarý töreninde göstermiþtir. Eðitimde dereceler elde eden toplam 770 öðrenciye ödüllerini vermiþtir. Geçen yýl yine 2000 öðrencimize ayakkabý yardýmýný yaptýk bu yýlda bu yardým devam etmektedir. Eðitime verilen destek hiçbir zaman boþa gitmez. Kim ne kadar eðitime katký saðlarsa bunun karþýlýðýný millet olarak alýrýz. Bu yardýmlarýn yapýlmasýnda emeði geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasý üyelerine çok teþekkür ederim.? þeklinde konuþtu.