NTO?da Kadýna Yönelik Þiddet ile Mücadele Semineri DüzenlendiNizip Ticaret Odasý ve Nizip Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüðü iþbirliði ile Kadýna Yönelik Þiddet ile Mücadele Eðitim semineri düzenlendi.Nizip Ticaret Odasý meclis toplantý salonunda düzenlenen eðitim seminerine NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve personeller de katýldý.Nizip Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüðü Sosyal Çalýþma Uzmaný Ebru Ümit tarafýndan katýlýmcýlara kadýna yönelik þiddetin boyutlarý ve türleri, þiddetin doðurduðu sonuçlar ve þiddet gören kadýnýn baþvurabileceði kurum ve kuruluþlar, kadýna yönelik þiddetin kadýnlar ve çocuklarý üzerindeki etkilerinin anlaþýlmasý, kadýna yönelik þiddetin önlenmesi ve kadýna yönelik yapýlan çalýþmalarda paydaþ kurumlar ile iþbirliði çalýþmalarý hakkýnda detaylý bilgilendirme yapýldý.Sorularýn cevaplandýrýlmasý ile son bulan eðitimde NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, toplantýnýn sunumunu yapan Sosyal Çalýþma Uzmaný Ebru Ümit ve Sosyolog Zeynep Dönmez?e teþekkür etti.