Öðrenciler Üniversiteye Avrasya Kurs Merkezi?nde hazýrlanýyorNizip ilçesi?nde Üniversiteye hazýrlanan öðrenciler, 2019 ? 2020 Eðitim Öðretim Yýlý?nýn baþlamasýyla birlikte ilçede hizmet veren Avrasya Kurs Merkez?ine akýn etmeye baþladý.Kendilerini tercih ettikleri için Üniversiteye hazýrlýk gören öðrencilere teþekkür eden Avrasya Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Uður Þahin; ?Öncelikle 2019 ? 2020 Yeni Eðitim ve Öðretim Yýlý?nýn baþarý dolu bir yýl olmasýný diliyor, tüm öðrencilere hayýrlý olmasýný temenni ediyorum? diyerek konuþmalarýna baþladý.Uður Þahin konuþmasýnda; ?TYT ve AYT hazýrlýk Üniversite hazýrlýk dönemi için 20 kiþilik sýnýrlý sayýda kontenjanýmýz kaldý, hedefimiz bize kayýt yaptýran tüm öðrencilerimizi Üniversiteyi kazandýrmak. AYT? de baþarý oranýmýz yüzde 87, bununla birlikte geçen yýl 4 öðrencimizi Hukuk Fakültesi, 20?yi aþkýn öðrencimizi Mühendislik Fakülteleri ve 45 öðrencimizi de Saðlýk alanýnda çeþitli Üniversitelere yolladýk? dedi.Kayýtlarýn önümüzdeki 15 Ekim tarihine kadar devam edeceðinin altýný çizen Avrasya Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Uður Þahin; ?Bu tarihe kadar kayýt yaptýran öðrencilerimizi erken kayýt imkânýndan faydalandýracaðýz ve Avrasya Kurs Merkezi olarak TYT ve AYT kitap seti hediye edeceðiz? diyerek konuþmalarýný tamamladý.