Nizip?te kitap okuma etkinliði?Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor? projesi kapsamýnda Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lise son sýný öðrencisi Mehmet Ali Velioðlu?nun evine konuk olundu.Kitap okuma etkinliðine Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Çiçek katýldý.Yapýlan etkinlikte ?Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor? projesine destek olundu. Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Çiçek, okul velisi Sevcan Velioðlu ve çocuklarý hep birlikte kitap okudu.Etkinlik sonrasý bir açýklama yapan Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, öðrencilerin ve öðretmenlerin kitaplýklarý, kütüphaneleri ne kadar çok kullanýrsa kendisini o kadar çok zenginleþtireceðini söyledi.Etkinlikle farkýndalýk oluþturulmasýnýn amaçlandýðýný dile getiren Gündeþ, Ýsteðimiz verilen kitaplardan ziyade öðrencilerimizin ve öðretmenlerimizin kütüphanede kitap alma, kitap okuma alýþkanlýklarýnýn geliþtirilmesi. Öðrenci, kitaplýklarý ve kütüphaneyi ne kadar çok kullanýrsa oralar o kadar zenginleþir, kendisi o kadar zenginleþir dedi.Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velisi Sevcan Velioðlu, kampanya için kendi evlerine misafir olunmasý bizleri çok memnun ettiðini belirterek okumanýn önemine deðindi