Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis ve Yönetim Kurulu tarafýndan Mustafa Doktoroðlu'a teþekkür plaketi verildi.Sekiz yýl NTO Meclis Baþkanlýðý yapan ve geçtiðimiz günlerde görevini Bekir Karabacak'a devreden Mustafa Doktoroðlu'na NTO Meclis Toplantýsý'nda düzenlenen törenle teþekkür plaketi verildi.Yapýlan törende bir açýklama yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak Odamýzda sekiz yýl Meclis Baþkanlýðý yapan Sayýn Mustafa Doktoroðlu'na bugüne kadar odamýza yapmýþ olduðu katkýlardan dolayý teþekkür ediyorum. Aile içi yapmýþ olduðumuz bu seçimde hepinizin teveccühünden dolayý siz deðerli meclis üyelerimize de ayrý ayrý teþekkür ediyorum dedi.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise; Sayýn Mustafa Doktoroðlu ile yedi yýl yönetim kurulunda, sekiz yýl da meclis baþkanlýðý olmak üzere onbeþ yýl yýldýr beraber çalýþýyoruz. Bugüne kadar odamýza yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý kendilerine teþekkür ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum þeklinde konuþtu.Sekiz yýl Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný olarak hizmet ettiðini belirten Mustafa Doktoroðlu sözlerini þu þekilde sürdürdü: üyelerimize Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný olarak hizmet ettim ve bundan þeref duyuyorum. Ýnþallah bundan sonra da birlikteliðimiz devam edecek. Baþkan olup olmamamýz bizim için hiç önemli deðil odamýza hizmet etmeye devam edeceðiz. dedi.Konuþmalarýn ardýndan Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan Mustafa Doktoroðlu'na plaket takdim edildi.