MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taþdoðan?dan NTO?ya ZiyaretMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taþdoðan ve MHP Nizip teþkilatý Nizip Ticaret Odasý?ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Nizip?in tarým ürünleri üretiminde en önde gelen ilçelerden biri olduðunu vurgulayan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak þunlarý ifade etti: ?Nizip gerek Antep fýstýðý, gerek zeytin ve zeytinyaðý üretiminde yüksek potansiyeli olan bir ilçemizdir. Bu nedenle ilçemizde sanayisi yüzde seksen tarým ürünlerine dayalý iþletmeler olduðundan birçoðu sezonluk çalýþmakta ve sezondan sezona farklý farklý sýkýntýlarla karþýlamaktadýr. Bugün bu iþletmelerimizin temsilcileri ile sizinle görüþ alýþveriþinde bulunmak ve sorunlarýmýza destek olmanýz amacý ile bir araya gelmiþ bulunmaktayýz. Ayrýca NTO Meclis Baþkanlýðýna seçilmemden dolayý yapmýþ olduðunuz nazik ziyaretiniz için de size çok teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu.NTO Baþkaný Mehmet Özyurt ise þunlarý ifade etti: ?Sizleri ve Nizip Ticaret Odasý adýna Nizip Ticaret Odasý?nda aðýrlamaktan duyduðum memnuniyeti ifa etmek istiyorum. Sayýn meclis baþkanýmýzýn da bahsettiði gibi ilçemizde önemli bir tarým ürünü olan ve karakteristik yapýsýndan dolayý da diðer bölgelerden ayrýþan Nizip Zeytinyaðýnýn, Nizip Ticaret Odasý tarafýndan coðrafi iþareti alýnarak tescili yapýlmýþtýr. Bugün bu sektörümüzün sorunlarýna çözüm bulmak amacý ile sizinle görüþ alýþveriþinde bulunmak istiyor ve bu konuda bizlere yardýmcý olmanýzý bekliyoruz.?dedi.Nizipli sanayiciler ile her türlü mücadeleye hazýr olduðunu belirten MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taþdoðan ?Kamuoyu oluþturmalýyýz, mücadele etmeliyiz ancak mücadeleden önce ne istediðimizi iyi bilerek hareket etmeliyiz.? dedi.Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerlerine düþen her ne varsa yapacaklarýný ifade eden Milletvekili Taþdoðan sözlerini þu þekilde sürdürdü: ? Yunanlýlar tarafýndan yapýlan araþtýrmaya göre dünya tarihinde ilk zeytin aðacý Nizip?te bulunmuþtur. Bu nedenle zeytinin Nizip?te yaþamasý gerekiyor bu bizim için milli bir meseledir. Bizde bu konuda elimizden gelen katkýyý sizlere sunmaya çalýþacaðýz. Coðrafyamýzýn gereði memleketimiz son günlerde dar boðazdan geçiyor ama bu zor günleri geride býrakacaðýz. Çünkü biz geçmiþte daha zor günleri geride býraktýk. Biz çalýþmaya ve üretime odaklanarak çarkýmýzý döndürmeye devam etmemiz gerekiyor. Bugün bu imkâný bize saðlayan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Mehmet Özyur?ta, Meclis Baþkanýmýz Bekir Karabacak?a ve siz deðerli meclis üyelerimize teþekkür ediyorum. Ayrýca Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðýna seçilen Bekir Karabacak?a yeni görevlerinin hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum. Ýnþallah Allah kendisine memleketimize hayýrlý hizmetler yapmayý nasip eder.?ifadelerini kullandý.Yapýlan ziyarette MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taþdoðan tarafýndan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak?a kutsal emanet olan Türk bayraðýna sarýlý Kuran-ý Kerim hediye edildi.