YKS? de baþarýlý olan gençlerden Kaymakam Þahin?e ziyaretYükseköðretim Kurumlarý Sýnavý (YKS) de derece yapan baþarýlý öðrenciler, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin?i makamýnda ziyaret etti.Nizip Ýlçesinde Yükseköðretim Kurumlarý Sýnav?ýnda dereceye giren Türkiye 766.sý Döne Çelik, Türkiye 1464.sü Ýrem Ayar, Türkiye 2499.su Ýsmihan Nur Bozkurt, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin?i ziyaret etti.Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, öðretmenler ve öðrenciler ve ailelerin de katýldýðý ziyarette Kaymakam Þahin, baþarýlý sonuçlar alarak iyi bir eðitim alma imkâný yakalayan öðrencilerle sohbet etti.Burada baþarýlý gençlere seslenen Kaymakam Þahin; ?Baþarýnýzý gönülden kutluyorum, YKS sýnavý sonuç sýralamasýnda önemli sýralara ulaþan, bir yarýþta baþarý gösteren sizlerle birlikteyiz. Velilerinizi ve öðretmenlerinize de gösterdikleri gayretten dolayý tebriklerimi sunuyorum.? dedi.Yapýlan konuþmalarýn ardýndan ?Nizip Ticaret Odasý Eðitimde Baþarý Ödülleri? projesi kapsamýnda Nizip Kaymakamý Kemal Þahin tarafýndan baþarýlý öðrencilere ödül verildi.