Nizip Ýyilik Kervaný ihtiyaç sahiplerinin imdadýna koþuyorMehmet Sadýk Karakuþ tarafýndan kurulan Nizip Ýyilik Kervaný, Nizip?te Engeli, Yetim, Dul ve Yaþlý vatandaþlarýn imdadýna koþuyor.Engelli, Yetim, Dul ve Yaþlý vatandaþlara yönelik baþlatýlan yardým kampanyasý kapsamýnda gerekli ihtiyaç malzemeleri daðýtýldý.Konuyla ilgili bir açýklama yapan Mehmet Sadýk Karakuþ, Nizip?te bulunan Engeli, Yetim, Dul ve Yaþlý vatandaþlarýn elinden geleni tüm imkânlarý saðlayacaðýný ifade etti.Gerekirse bu insanlar için kapý kapý dolaþýr ne ihtiyaçlarý varsa temin ederim? diye konuþan Mehmet Sadýk Karakuþ konuþmalarýný þöyle sürdürdü. ?Çýktýðýmýz bu yolda bize destek veren tüm Derneklere, Nizip?te bulunan hayýrsever vatandaþlara ve esnaflara ayrý ayrý teþekkür ediyorum. Birlikte topladýðýmýz yardýmlarý yine birlikte daðýtýyoruz. Amacýmýz Nizip?te bulunan Engeli, Yetim, Dul ve Yaþlý vatandaþlarýmýz için farklý projeler üretmek. Girdiðimiz bu kutsal yolda ismini de ?Nizip Ýyilik Kervaný? olarak belirledik, yüce Mevlam bizleri mahcup etmesin inþallah? dedi.