Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve beraberindeki heyet Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyarette açýklama yapan NTO Baþkaný Mehmet özyurt yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile Gaziantep ve Nizip'in sorunlarý hakkýnda görüþmeler yapacaklarýný belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Geçen hafta Nizip Organize Sanayi Bölgesi'ne ek açýlan alanýn alt yapý ihalesini yapmýþ bulunmaktayýz. çok iyi þartlarda iyi bir firmaya ihalemizi verdik, inþallah en kýsa sürede yatýrýmcýlarýmýzýn hizmetine sunacaðýz. Dolayýsýyla hem Nizip'teki sanayi iþletmelerini bir bölgeye toplamýþ olacaðýz, hem de istihdam saðlayýp ülke ekonomisine katký saðlayacaðýz. Bu nedenle altyapý ihalemizi çok hýzlý bir þekilde yaptýk ücretini de ihaleyi alan firmamýza peþin ödeyecek durumda olduðumuzu belirttik. Ýhalede iþ bitirme süresi bir yýl ancak altyapý ne kadar hýzlý tamamlanýrsa ücretini de o kadar çabuk ödeyeceðimizi söyledik. önümüzdeki birkaç gün içerisinde ihaleyi alan firmamýzla sözleþmemizi imzalayýp çalýþmalarý baþlatacaðýz. Bunun dýþýnda Nizip Ticaret Odasý'ný ilgilendiren bir durum deðil ancak biz üzerimize vazife olsun olmasýn memleketin faydasýna olan her konuda çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. Köy yollarýmýzdaki aþýnmalarýndan dolayý yollarýnýn eksik ve yama iþlerinin yapýlmadýðý konusunda bizlere þikâyetler gelmektedir. Köylüler yollarýn bozuk olduðundan dolayý araçlarýnýn parçalarýnýn kýrýldýðýndan bahsetmektedir. Bu konuda bizlere yardýmcý olmanýzý bekliyoruz. Ayrýca Nizip Ticaret Odasý geçen hafta meclis seçimlerini yenilemiþtir. Bekir Karabacak arkadaþýmýz yeni Meclis Baþkanýmýz olmuþtur. Kendilerini huzurunuzda tebrik ediyor, ziyaretiniz için teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise MHP Ýlçe Baþkanýmýz ve teþkilatýmýz ile birlikte NTO Yönetim Kurulu ziyaret ve Meclis Baþkanlýðý'na yeni seçilen Bekir Karabacak'ý tebrik etmek için geldiklerini ifade ederek sözlerini þu þekilde sürdürdü: Ýki baþkanýmýz da gerçekten bizim sevdiðimiz bu iþe layýk olan ve bu iþi hakký ile yapacak olan arkadaþlarýmýz. Gaziantep Türkiye ekonomisinde ön sýralarda yer alan bir sanayi þehridir. Gaziantep'in en büyük ilçesi olan Nizip'te sanayisi, fýstýðý ve zeytini ile öne çýkan bir ilçemizdir. Nizip gerçekten Türkiye'de birçok ilimizden daha fazla ülkemiz ekonomisinin geliþmesinde söz sahibi olmaktadýr. Yapýlan son ihale ile ek organize sanayi bölgesinin açýlmýþ olmasý devamlý yatýrýmlarýn olmasý Nizip'in iyi bir yere doðru gittiðini açýkça göstermektedir. Bizde Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak sürekli kendileri ile istiþarelerde bulunuyoruz ve kendileri bize yol gösteriyorlar. Bizde elimizden gelen katkýda bulanabileceðimiz konularda kendilerinin her zaman emirlerinde olduðumuzu ifade ediyor, hem Gaziantep hem de Ankara'da Nizip'in bir evladý ve Nizip'in milletvekili olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Sayýn baþkanýmýz doðru söylüyor büyükþehir yasasý ile birlikte köy yollarýnýn yapýmý büyükþehir belediyesi ve bir kýsmý ilçe belediyesindedir. Tabi bu yollarýn yapýlmamýþ olmasý aslýnda milli ekonomiye de zarar vermektedir. Bir aracýn çukura düþerek parçasýnýn kýrýlmasý sonuçta ekonomiye de zarar veriyor. Bu konuda sayýn büyükþehir belediye baþkanýmýza bu konuyu ileteceðim. Bir an önce Nizip'in yollarýnýn hiç olmazsa yamasýnýn ve bakýmýnýn yapýlmasý hususunda elimizden gelen çabayý ve gayreti sarf edeceðiz. Yeni seçilen Meclis Baþkanýmýz Bekir Karabacak'a görevinin hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyoruz. Bizi kabul ettikleri için ticaret odamýza ve yönetimine teþekkür ediyor tüm Nizip halkýna saygý ve sevgilerimi sunuyorum ifadelerini kullandý.Yapýlan ziyarete NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, MHP Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve MHP heyeti üyeleri de katýldý.