![]()
Nizip Organize Sanayi Bölgesi'nde açýlan ek OSB'nin altyapý ihalesi Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Toplantý Salonunda yapýldý.Nizip Organize Sanayi Bölgesi'nde açýlan ek OSB'nin altyapý yapým iþi ihalesine yedi firma tarafýndan teklif verildi.Yapýlan ihalenin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Bu ihalenin giderek geliþen büyüyen Nizip ilçemizin sanayisine, esnafýna ve tüccarýna hayýrlý uðurlu olmasýný temenni ediyorum dedi.Katýlýmcý firmalara teþekkür eden Kaymakam Kemal Þahin sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bildiðiniz üzere Nizip ek OSB'nin altyapý iþi için daha önce ihaleye çýkýldý ancak ek iþlerin ilave edilmesinden dolayý ihale revize edilmiþtir. Þuan itibari ile komisyonumuza yedi zarf teslim edilmiþtir. Ýnþallah hem Nizip için hem firmalarýmýz için hayýrlý ve uðurlu olmasý temennisinde bulunuyorum. Bu iþ kýtlýðý döneminde ihaleyi alan firmamýza çalýþanlarýna ve tedarikçilerine bir çýkýþ olur. Yapýlan bu ihale Nizip'e de deðer katacaðýna inanýyorum. Yeni açýlan bölgeyi bir an önce yatýrýmcýlarýmýza teslim etmek istiyoruz þeklinde konuþtu.Düzenlenen ihaleye Karkamýþ Kaymakamý Bünyamin Bilgin, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis üyesi Mustafa Doktoroðlu, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, NTO Meclis Kâtip üyesi Ali Kaya, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve firmalarkatýldý.