![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Suriye'nin Ýdlib kentinde Türk Silahlý Kuvvetleri'ne ait 10 Nolu Gözlem noktasýna Suriye rejiminin yaptýðý saldýrý sonucu yaralanan Suriye Gazisi Uzman çavuþ Samet Deniz'e geçmiþ olsun ziyaretinde bulundu.Gazi babasý Mustafa Deniz tarafýndan karþýlanan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO üyeleri Uzman çavuþ Samet Deniz'e geçmiþ olsun dileklerini iletti.Ziyarette konuþan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Allah sizden razý olsun. Türkiye'nin geleceði için kendinizi, hayatlarýnýzý ve umutlarýnýzý feda ettiniz. Vatan için canýný ve kanýný veren tüm þehitlerimizi bir kez daha rahmet ve þükranla anýyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Vatan için destan yazan bütün evlatlarýmýza, bütün kardeþlerimize ve Gazilerimize her birine ayrý ayrý þükranlarýmýzý minnetlerimizi sunuyorum dedi.27 Aðustos gecesi saldýrýda yaþadýklarýný anlatan Gazi Samet Deniz, ziyaretçilere kendi saðlýðý hakkýnda bilgiler verdi.Ayrýca ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Gazi Babasý Mustafa Deniz ve Gazi Uzman çavuþ Samet Deniz gördükleriilgiden mutlu oldu.Yapýlan ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Meclis Kâtip üyesi Ali Kaya, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri de katýldý.