NTO Baþkaný Özyurt?tan 15 Temmuz MesajýNizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nü dolayýsýyla bir mesaj yayýnladý.NTO Baþkaný Mehmet Özyurt, 15 Temmuz hain darbe giriþiminin üçüncü yýl dönümünde yaptýðý açýklamada, ?Milletimizin kanýyla, canýyla kazandýðý bu büyük destaný hiçbir zaman unutmayacaðýz.? dedi.15 Temmuz da milletimiz baðýmsýzlýðýna ve milli iradesine sahip çýktýðýný belirten NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ? Üç yýl önce hainler dýþ güçlerin de desteði ile ülkemizi iþgal etmeye, milli iradeyi yýkmaya kalkýþtýlar. Ancak aziz Türk milletinin vatan, millet ve bayrak sevgisi karþýsýnda hüsrana uðradýlar. Türk milletinin gösterdiði kahramanlýk her türlü övgüye layýktýr. Milletimizin caný ve kaný pahasýna gösterdiði bu kahramanlýk örneði gelecek kuþaklara býrakacaðýmýz en güzel mirastýr. 15 Temmuz Destanýnýn asýl kahramanlarýnýn o gece tereddütsüz bir þekilde meydanlara inerek ülkesi ve inandýðý deðerler için canýný vermekten çekinmeyen þehitlerimiz ve gazilerimizdir. Hain kalkýþmanýn yaþandýðý gece Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan´ýn çaðrýsý ile alanlarý dolduran ve göz kýrpmadan þahadet þerbetini içen þehitlerimize bir kez daha yüce Allah´tan rahmet, gazilerimize de saðlýk ve sýhhat diliyorum. O gece tanka, tüfeðe, uçaða karþý tarihte eþine az rastlanabilecek bir kahramanlýk örneði sergileyen aziz milletimiz o karanlýk geceyi unutmayacaktýr. Milletçe ülkemizin bir daha böyle hain kalkýþmalarla karþý karþýya kalmamasý için birlik ve beraberliðimizi güçlendirmeli, kenetlenmeliyiz. Zor bir coðrafyada yaþýyoruz. Bunun bilincinde olarak her zaman hainlere karþý uyanýk olacaðýz. Hainler þunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç millet iradesinden üstün deðildir. Bu millet, tarihin her döneminde iradesine sahip çýkmýþ, iradesini yýkmak isteyenleri tarihin çöplüðüne göndermiþtir. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acýlar yaþatmasýn. Bu duygu ve düþüncelerle milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum." þeklinde konuþtu.