![]()
2018-2019 Eðitim- öðretim yýlýnda, Nizip Kaymakamlýðý himayesinde ve Nizip Ticaret Odasý Sponsorluðunda, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünce yürütülen Eðitim Baþarý ödülleri Projesi kapsamýnda Nizip'teki okullarda eðitim, kültür, sanat ve spor alanlarýnda uluslar arasý, Türkiye, bölge ve il dereceleri elde eden öðrencilere ödülleri ve öðretmenlere baþarý belgeleri Nizip Ticaret Odasý'nda düzenlenen törenle verildi.Törende bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Nizip Kaymakamlýðý himayesinde ve Odamýz Sponsorluðunda, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðümüzce yürütülen Eðitim Baþarý ödülleri Projesi törenine hoþ geldiniz, öðrencilerimizle ve sizlerle birlikte bu heyecaný yaþamaktan büyük bir onur ve sevinç duymaktayýz dedi.Nizip Ticaret Odasý olarak eðitim ve öðretimin önemli olduðunun farkýnda olduklarýný belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; Türkiye'nin geleceðinde aktif rol oynayacak geleceðimizin teminatý çocuklarýmýzýn spor, sanat, kültür yani her alanda baþarýlarýný taçlandýrmak amacýyla sponsorluklarýmýz devam etmektedir. Unutmayalým ki Ulu önderimiz Atatürk'ün de ifade ettiði gibi Hayatta en hakiki mürþit ilimdir. Bu projenin gerçekleþtirilmesinde emeði gecen tüm okullarýmýza, öðrencilerimizin ailelerine, Deðerli Nizip Kaymakamýmýza ve Milli Eðitim Müdürümüze ve öðretmenlerimize, çalýþanlarýna ve öðrenci arkadaþlarýmýza teþekkür eder, baþarýlarýnýn devamýný diliyor, sevgi ve saygýyla selamlýyorum Ýfadelerini kullandý.Törene katýlan tüm öðrencileri tebrik eden Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ise þunlarý ifade etti: Eðitimde baþarýda dokunuþ, teþvik etmek ve motive etmek çok önemlidir. Bu proje ile öðrencilerimizi ve öðretmenlerimizi onure ediyoruz. Geçen yýl 467 öðrencimizi ödüllendirmiþtik, bu yýl 770 öðrencimizi ödüllendirdik. Bu ailenin devam etmesi dileðiyle Baþarý ödüllerinin önümüzdeki yýllarda da devam etmenizi temenni ediyorum. Ayrýca Nizip Ticaret Odasý'nýn eðitime vermiþ olduðu desteklerin baþka kurumlara da örnek olmasýný temenni ediyorum. Eðitime katký saðlayan bu güzel organizasyonun gerçekleþmesinde büyük katkýsý olan Nizip Ticaret Odasý yöneticilerini ve Milli Eðitim camiasýný yürekten kutlarým dedi.Törene teþrif eden Gaziantep Valisi Davut Gül yaptýðý konuþmada þunlarý ifade etti Güzel bir etkinlik için bir araya geldik. öncelikle bu projeyi baþlatan Kaymakamýmýz baþta olmak üzere, yürüten Milli Eðitimin her kademesindeki yöneticilerimize ve destek veren Nizip Ticaret Odamýza teþekkür ediyorum. Ýnþallah sizlerle Burada yapýlan her ödüllendirme her teþvik aslýnda baktýðýmýzda ya kardeþimiz, ya komþumuz ya arkadaþýmýz ya da sokak da gördüðümüz çocuklarýmýzdýr. Bu güzel organizasyona katký sunan emeði geçen Nizip'teki herkese teþekkür ediyorum dedi.Proje kapsamýnda; Uluslar arasý dereceler elde eden 6 öðrenciye, Türkiye dereceleri elde eden 105 öðrenciye, Bölge dereceleri elde eden 56 öðrenciye ve Ýl dereceleri elde eden 603 öðrenci olmak üzere toplam 770 öðrenciye çeþitli ödüller verilmiþtir. Ayrýca öðrencilerin baþarýlarýnda pay sahibi olan 102 öðretmene ise Baþarý Belgesi ile ödüllendirilmiþtir. ödül töreni iki aþamalý olarak düzenlenmiþ olup ilk aþama Nizip Ticaret Odasýnda ikinci aþama ise Nizip Kapalý Spor Salonunda düzenlenmiþtir.Yapýlan törene, Karkamýþ Kaymakamý Bünyamin Bilgin, Garnizon Komutaný Binbaþý Resul çot, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Ýl Milli Eðitim Müdür Yardýmcýsý M.Ali Tiryakioðlu, Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik, Nizip Ýlçe Tarým Müdürü Mustafa Yorgancý, Nizip Belediyesi Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, izip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkan Yardýmcýsý Abdullah Altýnbaþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu üyeleri, Nizip Ticaret Odasý Meclis üyeleri, okul müdürleri çok sayýda öðrenci, öðretmen ve veli de katýldý.