Nizip ilçe Kaymakamý Kemal Þahin, Salih Ýlhan Ýmam HatipOrtaokulu?nda öðrencilere karne daðýttý. Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Ýlçe Jandarma KomutanýBinbaþý Resul Çot?un da hazýr bulunduðu törende, öðrencilerin son derslerine eþlikeden Kaymakam Þahin, onlarla sohbet etti. Baþarý saðlayan öðrencilere belgeleriyle birlikte karnelerini veren KaymakamÞahin, burada öðrencilere hitaben, ??Yarý yýl tatili sizler için olduðu kadarbizim içinde bir fýrsattýr. Bizlerde Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz ile birliktebu dönemin deðerlendirmesini yaparak, ikinci dönem için hazýrlýklar yapacaðýz.Ýnþallah, eðitim noktasýnda yapacaðýmýz projelerle yeni dönemi daha ileridetamamlayacaðýz, hepinizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum" dedi.Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Demir ise, öðrencileredaha çok baþarýlý olmak ve iyi yerlere ulaþmak için dinlenmelerini, bol bolçalýþmalarýný ve kitap okumalarýný tavsiye etti. Öðretmenler ve velilerin de katýldýðý karne daðýtýmtöreninde öðrencilerin hayli heyecanlý olduklarý görüldü.