Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ramazan Bayramý dolayýsýyla bir mesaj yayýmlayarak tüm Ýslam aleminin Ramazan Bayramý'ný kutladý.Bayramlarýn manevi duygularýn yükseldiði, kýrgýnlýklarýn, küslüklerin geride býrakýldýðý özel günler olduðunu belirten Baþkan Ýbrahim Sarý, mesajýnda þunlarý kaydetti:?11 ayýn sultaný olan Ramazan ayýnýn ardýndan Ramazan Bayramý'na kavuþmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Bayram günleri, birlik ve kardeþlik duygularýmýzý büyüten Ýslam dininin en özel günlerindendir. Bayramlarý anlamlý kýlan yardýmlaþma ve gönül gönüle olma duygusudur. Ramazan Bayramý Müslümanlarýn birbiriyle kucaklaþma günüdür. Sevgiyi ve paylaþmayý ne kadar çoðaltabilirsek yaþadýðýmýz dünya o kadar güzelleþecek, huzur dolu olacaktýr. Bu özel günlerde, istemeden kýrdýðýmýz gönülleri yeniden kazanmayý, büyüklerimize ziyareti, küçüklere, öksüz, yetim ve gariplere sarýlmayý kesinlikle ihmal etmeyelim. Bunlar bizim en önemli deðerlerimizdir. Bütün insanlarýn kalplerine sevgiyi, kardeþliði ve güzellikleri doldurduðu bayram sevinçlerinin kalýcý olmasý dileðiyle, herkesin mübarek Ramazan Bayramý'ný kutluyorum."