Yoðurt kovasý, süpürge sapý ve benzeri eþyalarla müzik aletiyaparak orkestra ekibi kuran Sekili Ýlkokulu 4?üncü sýnýf öðrencileri yapmýþolduklarý kliple hem birçok vatandaþýn hem de Adalet Bakaný Abdulhamit Gül?ündikkatini çekti. Çocuklarýn gayretini gören Bakan Gül, Gaziantep Valisi DavutGül'e öðrencilere orkestra malzemesi ve eðitimi verilmesi yönünde talimatverdi. Ekipmanlarýn hazýr edilmesi sonrasýnda Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin,Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul Çot ve ÝlçeMilli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ile birlikte okulu ziyaret eden Vali Gül,öðrencilere orkestra malzemelerini teslim etti. Bu kez müzik aletlerinin gerçeði ile buluþan öðrencilercanlý yayýnla kendilerinin heyecanýna ve sevincine ortak olan Adalet BakanýAbdulhamit Gül?e teþekkür ettiler. Bakan Gül ise, öðrencilere baþarýlar dileyerek en kýsazamanda Nizip?e gelerek müzik aletleriyle seslendirecekleri þarkýlarý yerinde dinleyeceklerinisöyledi. Vali Gül ise, bu gün çocuklarýmýzýn bu mutlu gününe ortakolmak ve sevinçlerini yerinde görmek için okulumuzda ve gayretliöðrencilerimizin yanýndayýz bu malzemelerimiz Bakanýmýz Abdulhamit Gül beyinteminleriyle öðrencilerimize teslim edilmiþtir ben buradan çocuklarýmýza bumutluluðu yaþatan herkese teþekkür ediyorum dedi.