Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Üyeleri ile birlikte, gerçekleþen yerel seçimler sonucu Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkanlýðý?na yeniden seçilen Baþkan Fatma Þahin ve tekrar Baþkan Yardýmcýlýðý görevine getirilen Latif Karadað?a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin?i tebrik eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Yeni dönemde de Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkanýmýza görevlerinde baþarýlar diliyoruz.? dedi.Nizip Ticaret Odasý olarak Gaziantep Büyükþehir Belediyesi?nin her zaman yanýnda olacaklarýný belirten NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Nizip Ticaret Odasý olarak Gaziantep ve Nizip?in ekonomisinin ve sosyal hayatýnýn geliþmesi için elimizi her taþýn altýna koymaya hazýr olduðumuzu belirtmek isterim. Ýnþallah büyükþehir belediyemizle bundan sonraki dönemde de ortak akýlla hareket ederek daha fazla inisiyatif ve görev alacaðýz. Bu baðlamda Nizip Ticaret Odasý olarak geçmiþte de olduðu gibi üzerimize düþen her türlü görevi yapmaya hazýrýz ve her zaman da yanýnýzdayýz.? þeklinde konuþtu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin Nizip?e yapýlan ve yapýlacak olan projeler hakkýnda katýlýmcýlara bilgiler verdi.Nizip?i gerçekten her zaman çok sevdiklerini belirten Baþkan Fatma Þahin ?Nizip için çok çalýþtýk güzel projelere imza attýk ve bundan sonrada çalýþmalarýmýza hýz kesmeden devam edeceðiz. Ben yaptýklarý ziyaretten dolayý Nizip Ticaret Odasý?na ve üyelerine çok teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu.Ziyaretin ardýndan Nizip Ticaret Odasý heyeti tekrar Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Baþkan Yardýmcýlýðý görevine getirilen Latif Karadað?a da hayýrlý olsun ziyaretinde bulunuldu.Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri de katýldý.