Gaziantep Ticaret Odasý (GTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Tuncay Yýldýrým ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkaný Ýbrahim Sarýca ve üyeleri Nizip Ticaret Odasý (NTO)'ný ziyaret etti.Gerçekleþen ziyarette açýklama yapan GTO Yönetim Kurulu Baþkaný Tuncay Yýldýrým, Gaziantep olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamýzýn bir sebebi de NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt'tur dedi.Nizip Oda Borsa Baþkanlarýnýn yol göstererek, deneyimleriyle kendilerine kol kanat gerdiklerini belirten GTO Baþkaný Yýldýrým sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bizim için en anlamlýsý tecrübeli baþkanlarýmýz bizleri her zaman öne sürdüler büyüklüklerini gösterdiler ve bizleri bir arada tutuyorlar bu nedenle kendilerine huzurlarýnýzda bir defa daha teþekkür ediyorum. Gençler artýk kendi ayaklarý üzerinde durabilmelidir. Gaziantep'te büyümek gençlerimiz için büyük bir þans. Gaziantep'te kendi ayaklarý üzerinde durabilen bir insan dünyanýn her yerinde kendi ayaklarý üzerinde durabilir. Ben kendi adýma yaþadým ve dünyanýn hangi bölgesine gidersem gideyim hiçbir zorluk çekmedim bu da Gaziantepli olmanýn bir avantajýdýr. Mücadelecilik ruhumuzda ve genetik yapýmýzda var onun için hep birlikte memleketimizin kýymetini bilmemiz gerekiyor. Vatanýmýza bir borcumuz var o da çalýþmaktýr. Ben bizleri kabul ettiði için Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve üyelerine teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise Gençlerimiz, odalarýmýzýn ve sivil toplum kuruluþlarýnýn temel taþlarýdýr. dedi.Gaziantep ekibi olarak hiçbir zaman birbirlerinden kopmadýklarýný ifade eden NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bu dönemimizde özellikle birbirimize daha çok baðlýyýz. Yeni baþkanlarýmýz bizim tecrübelerimizden istifade ederken bizlerde onlarý öne sürerek Gaziantep'i en iyi þekilde temsil etmeye çalýþýyoruz. TOBB'de temsil gücümüz bu olmamalýydý ancak baþkanlarýmýz yeni olduðundan dolayý bu dönemi böyle geçirdik. Ýnþallah önümüzde ki dönemde TOBB'de Gaziantep'i en güçlü þekilde temsil edeceðimizden hiç þüpheniz olmasýn. GTO Baþkanýmýz zaten her konuda atak, fikirlerini söylemekten çekinmeyen, doðru, dürüst ve ilkeli bir yapýsý var bizde kendisine güveniyoruz tüm desteðimiz kendisiyle beraberdir. Nizip Ticaret Odasý olarak genç giriþimcilerimizi çok önemsediðimizi belirtmek istiyorum. ülkemizin genç giriþimcilere her zamankinden daha fazla ihtiyacý var. ülkemizin kalkýnmasý için genç giriþimci sayýmýzý arttýrmamýz gerekiyor. Bu nedenle sizler gibi mevcut giriþimcilerimize çok iþ düþmektedir. Bir fikrinizi anlatabilmeniz için duruþunuz kararlýðýnýz ilkeli olmanýz çok önemlidir. Bizler birlik beraberlik içerisinde çok güzel çalýþmalar yapýyoruz. Genç giriþimciler olarak sizlere de desteðimiz her konuda devam edecektir ifadelerini kullandý.Gelecek planlarý hakkýnda NTO Yönetimini bilgilendiren GGK Ýcra Komitesi Baþkaný Ýbrahim Sarýca, Komite üyeleri arasýnda çok güzel bir sinerji oluþtu, gelecekte çok güzel projelere imza atacaðýz dedi.önemli bir görevi devraldýklarýný ifade eden Genç Giriþimciler Kurulu Baþkaný Sarýca, Sorumluluðumuzun farkýndayýz. Gaziantep gibi giriþimci bir kentin temsilcileri olarak þehrimize olan sevgimizle hareket edecek ve her zaman daha iyiyi hedefleyeceðiz. Projelerimiz hazýr, çalýþmalarýmýza baþladýk. Oda baþkanlarýmýz da bizim için çok önemli itici bir güç. Varlýðýnýzý hissetmek, desteðinizi almak bizi daha da güçlendiriyor dedi.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Bekir Karabacak, Savaþ Ali Alkan, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Abdullah Altýnbaþ, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, TOBB Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkan Yardýmcýsý Nihat özyurt, Nizip Genç Giriþimciler Kurulu üyeleri Ahmet Deniz Altýnbaþ, ömer Kýlýnç, Gaziantep ve Nizip Genç Giriþimciler Kurulu üyeleri de katýldý.