Nizip Belediye Baþkanlýðý görevini yürüttüðü 3 dönemdevatandaþlarýn, esnaflarýn ve birçok kesimin sevgisini kazanan Belediye BaþkanýHacý Fevzi Akdoðan, 31 Mart seçimlerinin ardýndan görevinin son bulmasý üzerineBelediye çalýþanlarýyla bir araya gelerek onlardan helallik istedi. Nizip Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu?nda gerçekleþenve Belediye Baþkan adayý Mehmet Sarý ve Belediye Meclis Üyesi adaylarýnýn dahazýr bulunduðu toplantýda konuþan Baþkan Akdoðan, iþçilere ben sizlere hakkýmýhelal ediyorum sizinde hakkýnýzý bu dünyada bana helal etmesini istiyorumdemesi üzerine bir belediye çalýþaný söz alarak baþkaným sizde hakkým var odaþimdiye kadar bizlere ve Nizip?e vermiþ olduðunuz deðer ve hizmetlerdir bununiçin ellerinizden öpmek istiyorum demesi üzerine sahneye çýkarak önce Akdoðan?asarýldý sonrada aðlayarak baþkandan helallik istedi. Bunun üzerine Salonda bulunan çalýþanlarýnda hakkýmýz sanahelal olsun diyerek duygu dolu anlar yaþandý. Programda söz alan Belediye Baþkan adayý Sarý ise, Akdoðan?ayapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý teþekkür ederek bundan böyle baþkanýmýzdankalan hizmetleri hep birlikte sürdürerek Nizip?e en güzel hizmetlerikazandýracaðýz dedi.