Ak Parti Nizip Belediye Baþkan Adayý Mehmet Sarý ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Nizip Ticaret Odasý (NTO)?ný ziyaret etti.Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda ve Ak Parti ilçe yöneticilerinin de bulunduðu heyet ile görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, ?Nizip Belediye Baþkan Adayý Mehmet Sarý ile Milletvekilliði döneminde Nizip?in sorunlarý ile ilgili birçok konuda istiþare yaparak çözüme kavuþturduk. Ýnþallah belediye baþkaný olduktan sonra da sorunlarýn çözümü noktasýnda daha da rahat hareket edeceðiz. Ben Odamýzý ziyaret eden Belediye Baþkan Adayýmýz Mehmet Sarý?ya ve heyetine teþekkür ediyor kendilerine baþarýlar diliyorum.? dedi.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise , ?Öncelikle þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna sizleri Nizip Ticaret Odasý?nda aðýrlamaktan duyduðum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.? dedi.Yapýlacak olan seçimlerin ilçemize ülkemize huzur ve refahýn hâkim olacaðý bir seçim olmasýný dileyen NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti: ?Bu seçimler neticesinde oluþacak yeni yönetim ile birlikte ilçemizin geliþimine katký saðlamak Nizip Ticaret Odasý olarak bizimde görevlerimiz arasýndadýr. Seçilecek yerel arkadaþlarýmýzla Baþkanýmýzýn ve ekibinin her zaman yanýnda duracaðýmýzý, þehrimizin ekonomik ve sosyal alanda geliþimine katký saðlayacaðýmýzý buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Biz Nizip Ticaret Odasý olarak göreve geldiðimiz günden itibaren üzerimize vazife olsun olmasýn þehrimizin faydasýna olan her þeyde elimizi taþýn altýna koymayý bildik. Ýnþallah bundan sonra da bizimle birlikte çalýþma arzusu içerisinde olunursa bizde çalýþmaya hazýr olduðumuzu belirtmek istiyorum. Ben tekrar yapýlacak olan seçimlerin huzur ve barýþ içerisinde þehrimize ve ülkemize hayýrlara vesile olmasýný temenni ediyor sizlere de baþarýlar diliyorum.? þeklinde konuþtu.Gaziantep Milletvekili Ahmet UzerÇok önemli bir seçim sürecine girdiklerini belirten Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer þunlarý ifade etti: ? Biz Mehmet Sarý beyle beþ yýl milletvekilliði yaptýk, ben Nizip?e nasýl hizmet ettiðini ve Nizip?e nasýl hizmetler getirdiðini çok iyi biliyorum. Mehmet Sarý kardeþimiz bugüne kadar arayan hiç kimsenin ulaþamama gibi bir durumu olmamýþtýr. Siyasette çok önemli olan böyle güzel bir özelliði bulunmaktadýr, ben bundan dolayý kendisini tebrik ediyorum. Biz bu seçimi Mehmet Sarý?nýn Nizip?e Belediye Baþkaný olacaðý bir seçim olarak görmüyoruz. Bu seçim gerçekten Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan ve MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli?nin bir araya gelmesine vesile olan bir beka meselesi olarak görüyoruz. Bizim önceliðimiz her zaman ülkemizin bekasý bu ülkede yaþan halkýn saadetidir. Biz de bundan dolayý bu seçimi çok önemsiyoruz. Biz Nizip?e de Allah?ýn izniyle güveniyor saðduyulu vatandaþlarýmýzýn duygularýna da inanýyoruz. Allah hakkýmýza hayýrlýsýný versin diyor herkesi saygý ve muhabbetle selamlýyorum.? dedi.Nizip Belediye Baþkan Adayý Mehmet SarýNizip Ticaret Odasý?na misafirperverliðinden dolayý teþekkür eden Nizip Belediye Baþkan Adayý Mehmet Sarý þu þekilde konuþtu: ?Seçim beyannamemizde de belirttiðimiz gibi Nizip için yapacaðýmýz birçok önemli projelerimiz bulunmaktadýr. Geçmiþte de çok þükür 22. 23. ve 24. Dönemde sizlere milletvekili olarak hizmet ettik. O zamanki hizmetlerimiz ve çalýþmalarýmýzla özellikle sivil toplum kuruluþlarý ile diyaloga her zaman açýk olduk. Sivil toplum kuruluþlarý ve STK?lar ile sýk sýk bir araya gelerek þehrin yönetilmesinde ve sorunlarýn belirlenmesinde ve çözüm bulma noktasýnda her zaman iþbirliðine açýk olduk bundan sonra da açýk olacaðýz. Bundan önce Nizip Çalýþtayý adý altýnda toplantýlar düzenledik ama bir süre sonra býrakýlarak ve devam edilmedi. Ýnþallah bundan sonra profesyonel olarak kurumsal bir þekilde Nizip Çalýþtayý?ný devam ettirip yeniden baþlatmak istiyoruz. Çünkü belediye olarak çözüm ürettiðinizde diðer paydaþlar ve kullanýcýlar iþin içerisinde olmadýðý zaman baþarýlý olmak biraz zor oluyor. Ama herkes iþin içerisinde olduðu zaman sorunlarýn çözümü noktasýnda daha iyi sonuçlar ortaya çýkmaktadýr. Biz yapýlacak olan yerel seçimlerde sizlerden destek istiyoruz. Çünkü biz güçlü olarak belediyeye geldiðimiz zaman elimiz daha güçlü olacak ve karþýlýklý iþbirliði ile þehrimizin kalan sorunlarýný da elbirliði ile çözeceðiz. Ben katýlýmlarýndan dolayý tüm arkadaþlarýma teþekkür ediyor selam, saygý ve muhabbetlerimi sunuyorum.? ifadelerini kullandý.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, Ak Parti Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Nizip Belediye Meclis Üyesi adaylarý ve çok sayýda Ak Parti ilçe yöneticileri de katýldý.