12 Mart Ýstiklal Marþý?nýn Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´uAnma programý düzenlendi Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafýndan hazýrlanan12 Mart Ýstiklal Marþý?nýn Kabulü?nün 98. Yýldönümü ve Mehmet Akif Ersoy?u AnmaGünü Programý Nizip Ticaret Borsasý Konferans Salonunda düzenlendi. 12 Mart Ýstiklal Marþý?nýn Kabulü?nün 98. Yýldönümü veMehmet Akif Ersoy?u Anma programý, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip EmniyetMüdürü Mustafa Yaman, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, NizipTicaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Nizip TicaretBorsasý Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, protokol üyeleri, okul müdürleri,öðretmenler, öðrenciler ve davetlilerin katýlýmýyla Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý?nýnokunmasýyla baþladý. Nizip Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü?nün günün anlam veönemini belirten konuþmasý sonrasýnda Kur?an-ý Kerim okunmasý, öðrencilerinhazýrlamýþ olduðu Ýstiklal Marþýnýn Kabulü adlý tiyatro, Ýstiklal Marþý Klibi,Ýstiklal Marþý oratoryosu, Mehmet Akif Ersoy?un meyhane adlý kýsa filminingösterimi, Mehmet Akif Ersoy?un kiþiliðini yansýtan skeçlerle ve türkülerledevam etti. Program sonunda Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndanÝlkokullar arasý Ýstiklal Marþý okuma yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilereödül töreni düzenlendi. Ýstiklal Marþý okuma yarýþmasýnda dereceye girenöðrencilerin ödülleri, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ýlçe JandarmaKomutaný Binbaþý Resul Çot ve Nizip Ýlçe Müftüsü Musa Çiftçi tarafýndan takdimedildi. Program günün anýsýna hatýra fotoðrafý çektirilmesiyle sonaerdi.