1-7 Mart tarihleri arasýnda kutlanan Muhasebeciler Haftasý münasebetiyle Serbest Muhasebeciler ve Mali Müþavirler Nizip Temsilciði Borsamýzý ziyaret etti.Ziyarete gelen heyeti Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Vedat Yýldýrým,Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Baþkan Yrd. Haþim Aslan, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Coþkun Güngördü, Meclis Üyesi Mehmet Ali Kýlýç ve Genel Sekreter M.Eray Ölçal karþýladý.Ziyarette SMMM Nizip Temsilcisi Necati Kýlýç tarafýndan Muhasebeciler Haftasý nedeniyle bilgiler verildi,ortak yapabileceðimiz çalýþmalar hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Yapýlan ziyaretten dolayý memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý;?Devlet gelirlerinin tahakkuku-tahsili konusunda mesleki sorumluluklarýnýn bilincinde olarak bizlere destek olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müþavirlerimize teþekkür eder, tüm meslek mensuplarýnýn Muhasebeciler Haftasýný kutlarým" dedi.