Bursa Gaziantepliler DerneðiYönetim Kurulu Baþkaný Bilal Þengüloðlu, Bursa ile Gaziantep arasýndakarþýlýklý uçak seferlerinin 13 Mart'ta baþlayacaðýný söyledi. Her iki il arasýnda direktuçuþlarýn baþlamasý birçok ortak özelliði bulunan illerimizi birbirine dahayakýn kýlmak için dernek olarak bir faaliyetlerde bulunduklarýný dile getirenÞengüloðlu þunlarý konuþtu Bursa Gaziantepliler Derneðiolarak 2 yýldýr üzerinde çalýþtýðýmýz ve bizler için önemli bir konu vardý odahem Bursa Havaalaný?ný canlandýrmak hem de Bursa ile Gaziantep arasýndakarþýlýklý uçak seferleri direkt olarak baþlatmaktý çünkü bu iki büyük il birihalýnýn, diðeri ise tekstilin baþkenti böylelikle bu iki il arasýnda direktolarak uçak seferlerinin olmayýþý bizleri üzüyordu bu anlamdaMilletvekillerimiz ve her iki ilin idarecilerinin giriþimleri güzel bir sonuçverdi 13 Mart tarihinden itibaren Pazar, Pazartesi ve Çarþamba günleri Bursaile Gaziantep arasýndaki direk uçak seferlerimiz baþlýyor. Ben bu hizmetehemþerilerimizin ve Bursa?daki vatandaþlarýmýzýn sahip çýkmasýný istiyorumçünkü inanýyorum ki bu çalýþma baþta Bursa?da yaþayan yaklaþýk 6 binGaziantepli kardeþimiz ve her iki ilimizin deðerli vatandaþlarý beklenen birçalýþmaydý bu çalýþmada emek veren Milletvekillerimize ve tüm idarecilerimizeteþekkür ediyorum??