![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ile Giresun'un ilçesi olan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý arasýnda ki birlik ve beraberliði güçlendirmek amacýyla kardeþ oda protokolü imzalanýyor.Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Odalarýnýn iþbirliðiyle hareket etmeleri karþýlýklý olarak hizmet standartlarýný artýrmakta ve iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetlere imza atýlmaktadýr dedi.Nizip Ticaret Odasý ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý arasýnda iletiþimi güçlendirmek amacýyla kardeþ oda protokolü imzalanacaðýný belirten NTO Baþkaný özyurt konuþmasýný þu þekilde sürdürdü: Karþýlýklý hizmet standartlarýnýn artmasýný saðlayarak, ortak toplantýlar ve faaliyetler düzenleyerek bölgelerimiz adýna koordinasyon ve iþbirliði anlamýnda her iki odaya da fayda saðlamayý planlýyoruz. Þunu da belirtmek isterim ki 2012 yýlýnda baþlattýðýmýz Kardeþ Oda Protokolü çalýþmalarýmýz birçok oda ve borsaya örnek olmuþtur. Odamýz çeþitli sektörlere hizmet sunmakla birlikte ve hizmet kalitesini Sürekli öðren, Geliþ ve Deðiþ sloganýyla uygulamakta olup, ilçemizin sanayi ve ticaretinin geliþmesinin yanýnda sosyo-kültürel geliþiminde de rol model olmuþtur. Gücümüz Gücünüz, Gücünüz Gücümüz felsefesiyle güç birliðiyle yapacaðýmýz faaliyetler ve projelerin hem kýsa hem de uzun vadede etkilerini göstereceðine inancýmýz sonsuzdur. Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý ile kardeþ oda olmamýza olanak saðlayan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Sayýn Mümtaz Bekci'ye, Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Ali Fatoglu'ya, Genel Sekreter Tunay Gündoðar'a teþekkür eder, Kardeþ Oda protokolünün her iki oda için hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum dedi.