Nizip ilçesinde Mustafa Ulukuþ´un (54), düþürdüðü, içinde 700 lira, 300 euro ve cep telefonunun bulunduðu cüzdaný, yoldan geçen motosikletteki iki kiþi alýp, kaçtý. O anlar güvenlik kamerasýna yansýrken, Ulukuþ, cüzdaný alanlardan þikayetçi oldu.Olay, önceki gün ilçenin Hafýzpaþa Mahallesi´nde meydana geldi. Emekli Mustafa Ulukuþ, evininin önünde otomobilden inerken, içinde 700 lira, 300 euro, cep telefonu, kimlik, ehliyet ve kredi kartlarýnýn bulunduðu cüzdanýný yere düþürdü. Bu sýrada sokaktan geçen motosikletteki biri çocuk 2 kiþi, cüzdaný fark etti. Duran motosikletten inen çocuk, cüzdaný aldý. Ýki þüpheli, motosikletle bölgeden uzaklaþtý. Bir süre sonra cüzdanýnýn olmadýðýný fark eden Mustafa Ulukuþ, otomobilden inerken düþürebileceðini düþünüp, evinin dýþ cephesine taktýrdýðý güvenlik kamerasý kayýtlarýný inceledi. Görüntülerde düþürdüðü cüzdanýný motosikletli 2 kiþinin aldýðýný fark eden Ulukuþ, polise bildirdi.´ÜZÜNTÜM GÝDEN ÝNSANLIÐA´Giden paranýn önemli olmadýðýný söyleyen Mustafa Ulukuþ, "Zaten kimlik ve ehliyetimi çýkardým, dürüst bir insansa getirir, bana býrakýr. Giden paraya da üzülmüyorum. Üzüntüm giden insanlýða ve insanlarýn acýmasýzlýðýnadýr" dedi.Þikayet üzerine görüntüleri inceleyen polis, cüzdaný alan þüphelilerin yakalanmasý için çalýþma baþlattý.