Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü ve Nizip Ticaret Borsasý katkýlarýyla düzenlenen ?AB Hibe Programlarý Proje Yazma Eðitimi ve Uygulamalý Erasmus Proje Yazma Eðitimi? sona erdi.Nizip Ticaret Borsasý eðitim salonlarýnda gerçekleþen proje yazma eðitimlerine katýlan kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi. Sertifika töreninde konuþan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin;? Fikirlerin önemli olduðunu problemin tespit etmenin ve problemin çözümüne proje hazýrlamanýn çok önemli olduðunu belirtti. Nizip?te çok þanlý olduklarýný ve proje ekibi olduðunu belirten Þahin, Avrupa Birliði projelerini burada yapmaya gayret ettiklerini belirtti. Dünyanýn birçok yerinde fonlar olduðunu, Ülkemizin zenginleþmeye baþladýðýný ifade eden Þahin, fikir üretilirse baþarý kaçýnýlmazdýr.?dedi.Sertifika töreninde konuþan Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý ; ?Bizim en öncelikli görevimiz Milli Eðitim camiasýna ve diðer kurumlara hizmet etmek bizim en öncelikli görevimiz memleketimiz kalkýnmasý için eðitimin bir adým öne gidebilmesi için üstümüze düþen görevleri her zaman hakkýyla yerine getireceðiz.? dedi