Nizip Ticaret Borsasý Yönetim ve Meclis Kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Davut Gül?ü makamýnda ziyaret ederek görevlerinin hayýrlý olmasý temennisinde bulundu.Gaziantep Valisi Davut Gül?e görevinde baþarýlar dileyen Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, borsanýn faaliyetleri ve sürdürdüðü projeleri anlattýktan sonra, Nizip ilçemizin ekonomik durumu, tarým ve sanayi alanýndaki geliþmeleri hakkýnda bilgiler verdi. Bölgemizde yetiþtirilen Antep fýstýklarýnýn %65 oranýn da Nizip?te üretildiðini belirten Baþkan Sarý, ayrýca ilçemizde bulunan fýstýk iþleme tesislerinin bir çok bölgede yetiþen fýstýklar için iþleme merkezi haline geldiðini belirtti.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin ziyaretinden duyduðu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Valisi Davut Gül ise Gaziantep?in sanayi ve ticarette önemli bir marka olduðunu, tarým sektöründe mutlaka güçlü tutulmasý gerektiðinin altýný çizerek önümüzde ki günlerde Ýlçemizi ziyaret edeceðini belirtti. Gaziantep Valisi Davut Gül ülke ve kent ekonomisine katký saðlayacak tüm çalýþmalar için kapýlarýnýn 24 saat açýk olduðunu da sözlerine ekledi.Ziyarete Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Yönetim kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Meclis Üyesi Davut Akýn, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Coþkun Güngördü, Meclis Üyesi Mehmet Ali Kýlýç, Meclis Üyesi Kemal Çetinkaya, Meclis Üyesi Mehmet Göktaþ ve Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri M.Eray Ölçal katýldý.