![]()
Kýzýltepe Ticaret ve Sanayi Odasý, Kýzýltepe Ticaret Borsasý, Nusaybin Ticaret Borsasý ve Nusaybin Ticaret ve Sanayi odasý ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði tarafýndan organize edilen Güneydoðu Oda ve Borsalar Akreditasyon Sistemi Kýyaslama çalýþtayý Mardin'de gerçekleþtirildi.Ýki gün süren çalýþtaya, Nizip Ticaret Odasý'ný Temsilen NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Yiðit, Osman Alpaslan, Genel Sekreter Yardýmcýsý Dilek Süzer Demir, Bilgi Ýþlem - Basýn Yayýn Personeli Ali Rýza Deniz, bölge il ve ilçelerinin oda ve borsa baþkanlarý ile yöneticileri de katýldý.çalýþtayýn açýlýþ konuþmasýný yapan Kýzýltepe Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve TOBB Akreditasyon Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Þahin kýyaslama çalýþtayý'nýn Mardin de düzenlenmesinden duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Þahin, çalýþtayýn borsa ve odalarýn akreditasyon çalýþmalarýna önemli katký saðlayacaðýný dile getirerek, Türkiye genelinde 269 borsa ve odamýz akredite olmuþ. Bunun 46'sý 5 yýldýz. Tüm oda ve borsalarýn A sýnýfý hizmet verebilmesi için bu çalýþtayýmýzý gerçekleþtiriyoruz. dedi.TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri özge Karatepe'nin yeni puanlama sistemi sunumu ile baþlayan çalýþtay, MB Danýþmanlýk Hizmetleri Mehmet Besleme tarafýndan kýyaslama amaçlarý, uygulama yöntemleri ile ilgili bilgiler vermesi sonrasýnda, TOBB Sosyal Medya Uzmaný Samet çelik'in Sosyal Medya Eðitimi ile ilgili sunumlarý, Hitabet Eðitimi Uzmaný Adnan Erbaþ'ýn toplum önünde konuþma sunumlarý ve son olarak ta Baþdenetçi Ýlker Gür'ün Risk Analizi sunumlarýyla kýyaslama çalýþtayý son buldu.