2019 döneminde yapýlacak ortak proje ve faaliyetleri konuþmak, yapýlan çalýþmalar hakkýnda fikir alýþveriþinde bulunmak amacýyla dýþ paydaþýmýz olan Nizip Meslek Yüksek Okulu?nu ziyaret ettik.Nizip MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ýhsan Kaya'nýn makamýnda gerçekleþen ziyarette Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri M. Eray Ölçal, ?Borsa olarak dün olduðu gibi bundan sonra da Üniversitemiz ile iþ birliði içerisinde etkinlikler düzenlemeye, öðrencilerimizin vatanýna milletine faydalý birer ferd olarak yetiþmeleri için kiþisel ve mesleki geliþimlerine katký saðlamaya devam edeceðiz. Üniversitemiz ile yapýlan ortak projeler, ilçemizde sosyo-kültürel faaliyetlerin artmasý açýsýndan oldukça önemli. Ýlçemizin geliþimine her alanda katký saðlayan bir sivil toplum kuruluþu olarak bu faaliyetlerin sayýsýný arttýrmak için çaba gösteriyoruz.? dedi.Nizip MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ýhsan Kaya, ?Sosyal etkinlikler ve ortak projelerde Nizip Ticaret Borsasý ile birlikte çalýþmaktan memnunuz. Öðrencilerimizin kültürel ve mesleki geliþimine katký saðlayan ortak faaliyetlere vermiþ olduklarý desteklerinden dolayý Eray Bey?in þahsýnda Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu?na teþekkür ediyorum.? dedi.Ziyarete Nizip MYO öðretim görevlilerinin yaný sýra Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri Eray Ölçal, Genel Sekreter Yrd. Abuzer Küpeli ve Yüksek Ziraat Mühendisi Songul Ýnal Sönmez katýldý.