Nizip Ticaret Odasý tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilen ilköðretim öðrencilerine yönelik temsili ayakkabý daðýtým töreni düze...nlendi. Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katýldýðý temsili tören Nizip Ýslim Marufoðlu Ýlkokulu´nda gerçekleþti. Her yýl olduðu üzere 2018-2019 eðitim öðretim yýlýnda da Nizip Ticaret Odasý öðrencilere ayakkabý yardýmýnda bulunduðunu belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ sözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Nizip Ticaret Odasý bu yýlda 40 okulumuzda 2000 öðrencimize ayakkabý daðýtýmý yapmaktadýr. Bugünde Ýslim Marufoðlu Ýlkokulu´nda 40 öðrencimize ayakkabý yardýmý yapýlmaktadýr. Nizip Ticaret Odasý yöneticilerimiz sað olsunlar Nizip´teki öðrencilerimize her konuda desteklerini esirgemiyorlar. Ben huzurlarýnýzda Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarý´na, yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adýna çok teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði´nin eðitim yardýmlarý kapsamýnda her yýl olduðu gibi bu yýlda öðrencilere destek olmanýn mutluluðunu yaþadýklarýný ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ? Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamýnda yapýlan bu yardýmlarýn ihtiyaç sahipleri Nizip Ticaret Odasý´nýn müdahalesi olmadan tamamen Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan belirlemektedir.? dedi. Nizip Ticaret Odasý sadece verilen listelere göre 2000 çift ayakkabýnýn okullara daðýtýmýný yaptýðýný vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasý´nýn eðitim yardýmlarý kapsamýnda her yýl geleneksel hale getirdiði Ýlköðretim ve Ortaokul öðrencilerine yönelik ayakkabý yardýmýný kendi ellerimizle yapýyoruz. Geleceðimizin teminatý olan evlatlarýmýzý ve ihtiyaç sahibi olan öðrencilerimizi sevindirmek, baþarýlarýna destek olmak amacýyla Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliðinde böyle bir güzel çalýþma içerisinde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerin bir yardým gibi deðil, öðrencilerin baþarýný arttýracak bir motivasyon olarak görülmelidir. Öðrencilerimizin, ailelerine ülkemize ve topluma faydalý birer fert olmasý en büyük temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý´nýn eðitime yapmýþ olduðu destekler her yýl farklý alanlarda arttýrýlarak devam edecektir. Bu konuda bizlerden desteðini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði´ne, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü´ne, öðrencilerimizi yetiþtiren deðerli öðretmenlerimize ve törenimize katýlan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin´e þahsým, Nizip Ticaret Odasý Yöneticileri adýna çok teþekkür ediyorum.? ifadelerini kullandý. Öncelikle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasý üyelerine çok teþekkür ettiðini belirten Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ise sözlerini þu þekilde sürdürdü; ? Ben göreve baþladýðým ilk yýl içerisinde de Nizip Ticaret Odasý ayný yardýmlarý yapmýþtý, bu yýlda yapmaya devam ediyor. Gerçekten Nizip ilçemizin sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde hangi problemimiz olsa her zaman Nizip Ticaret Oda´sýnýn yönetimini, üyelerini ve iþadamlarýmýzý yanýmýzda hissediyoruz. Bu da bize oldukça güven veriyor. Hatta dün katýldýðýmýz ilçemizdeki baþarýlý öðrencilerimize yaptýðýmýz ödül töreninden sonra da 2018-2019 eðitim öðretim yýlýnda baþarýlý olan öðrencilerimize de sponsor olmayý taahhüt etmiþtir. Ben þimdiden bu desteðiniz için ayrýca teþekkür ediyorum. Biz artýk biliyoruz ki Nizip´te eðitimde saðlýkta sosyal bir programda Nizip´in gerçek sahipleri olan sizler yanýmýzdasýnýz. Sizlere güvenerek bizler de daha rahat çalýþma ortamý buluyoruz. Ýnþallah bu yardýmlarýn baþka kurumlara da örnek olmasýný diliyoruz.? þeklinde konuþtu.