Türk Hava Kurumu Nizip Þube Baþkanlýðý görevini 4 yýldýrbaþarýlý bir þekilde yürüten Halil Saðýr, yapmýþ olduðu açýklama ile görevindenistifa ettiðini söyledi. 2014 yýlýndan bu yana T.H.K Nizip Þube Baþkaný olarak görevyaptýðýný ve Yönetim Kurulu olarak ilk iþlerinin 1925 yýlýnda Mustafa KemalAtatürk?ün kurmuþ olduðu bu güzide kurumu Nizip?te adýný duyurmak olduðunuifade eden Halil Saðýr konuþmalarýný þöyle sürdürdü. Ýlk önce Mülki amirlerimiz olan baþta Nizip Kaymakamý,Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný?ný, Nizip Belediye Baþkaný?ný, JandarmaKomutaný?ný, Emniyet Müdürü?nü, Askerlik Þube Baþkaný, Milli Eðitim Müdürü vesayamadýðým Mülki Amirler ve Müdürleri, Nizip?te bulunan tüm Muhtarlarýmýzýziyaret ederek maddi ve manevi yardým isteyerek faydalý görüþmelerde bulunduk.Eðitim yuvasý olan okullarýmýza giderek Müdürler, Öðretmenler ve Öðrenciler ilegörüþme yaptýk. Müracaat eden Öðretmen ve Öðrencilerimize Okul?da veyaÞubemizde ücretsiz sayýsýz kurslar verdik. Birçok Okulda gerek Sponsor gereksekendi cebimden karþýlayarak Muhtaç Öðrencilerimize gereken yardýmý yaparakminik çocuklarýmýzýn yüzünü güldürüp sevindirerek gönüllerinde taht kurduk.Kurumun amacý olan Havacýlýk ile ilgili ne yapabiliriz düþüncesiyle Nizip?teGeleneksel hale getirerek 5 adet uçurtma þenliði yaptýk. Gençlerimiziyönlendirerek Genç Kanatlarý faal hale getirip Eskiþehir?de bulunan T.H.K ÝnönüÜniversitesi?ne çeþitli Havacýlýk dallarýnda eðitim almasý için büyük çaba vegayret göstererek eðitim almalarý için gönderdik. T.H.K Þube baþkaný olduðumda gönüle esaslýk olduðundanhiçbir maddi ve manevi bir gelirin olmayacaðýný bilerek yaklaþýk 6 yýl boyuncahiçbir zaman hiçbir þekilde maddi ve manevi kayýplarýmý düþünmeden ihtiyaçolduðu anlarda ve görevlerden asla kaçmayarak elimden gelenin en iyisiniyapmaya çalýþtým. 6 yýl içerisinde Nizip Ýlçemizde Sosyal, kültürel ve yardýmfaaliyetlerinde bulunarak Nizip Ýlçemizde bulunan ve yaþayan insanlarýnT.H.K?na bakýþ açýlarýný deðiþtirerek T.H.K?nun yalnýzca deri ve baðýþ toplayanbir kurum imajýný deðiþtirdik. Sýcak ve samimi iliþkilerde bulunarak, bundanönceki toplanan deri baðýþýnýn 4 katýndan daha fazla deri toplar durumagetirdik. Kurban bayramýnda maliyeti düþürmek ve T.H.K?na daha fazla karsaðlamak amacý ile Nizip?in birçok yerinde deri toplamak için sabit noktabelirleyip, deri toplama faaliyetinde bulunduk. Bu sabit noktada durup çalýþanyardýma muhtaç gençlerimizi görevlendirip çalýþtýrarak maddi ve manevigönüllerini aldýk. Bu kadar maddi ve maneviyatý düþünmeden özverili çalýþmamaraðmen T.H.K Genel Merkezi geldiði süre içerisinde maddi ve manevi hiçbir katkýsaðlamayýp, Þubemi yalnýz ve tek baþýna býrakmýþtýr. Nizip?te ve Gaziantep?te Mülki Amirlerin ve Müdürlerin takdir ve teþekkür?ünüalýrken, Genel Merkez tarafýndan 4. uçurtma þenliðinde 1 afiþ yüzünden 1 aysüresinde gelmeyen afiþ için Genel Baþkaný aradýðýmda beni yalancý konumunadüþüren, 5. Uçurtma þenliðinde Genel Sekreterimiz ile yapýlan görüþmede 5.Uçurtma þenliðini 22 Nisan?da yapacaðýz, Allah?ýn izniyle; Genel Sekreterimbize Kuruma ne düþüyor dediðinde ise Salim Bey; eðer geçen seneki gibi sorunyaþayacaksam hiç gereði yok dememe raðmen yok baþkaným sen bilgilerini at, 3veya 4 gün içerisinde elinizde olur, dedi. 15 gün geçtikten sonra Afiþlergelmeyince ben bir arayayým dedim. Yüzlerce aramama raðmen telefonlarýmabakmadýlar ve þenlikle ve afiþlerle ilgili tüm masraflarý cebimden karþýlayarakkimseye eyvallah etmedim.