Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Tarýmsal Hizmetler DaireBaþkanlýðý tarafýndan Nizip ilçesinde bulunan çiftçilere buðday ve arpa tohumudaðýtýldý. Nizip Sanayi Sitesinde ve bir iþletmede gerçekleþen daðýtýmtöreninde Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Tarýmsal Hizmetler Daire BaþkanýÝbrahim Yýlmaz konuþma yaptý. Yýlmaz konuþmasýnda; ?Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin?intalimatlarýyla çiftçilerimizin ihtiyaç duyduðu buðday ve arpa tohumunu onlaraulaþtýrmak için bir proje yaptýk. Bu proje çerçevesinde bin 650 ton buðday vearpa tohumunu bugünden itibaren çiftçilerimize daðýtacaðýz? dedi. Tarým Gýda ve Hayvancýlýk Ýlçe Müdürü Mustafa Yorgancý isekonuþmasýnda ; ?Çiftçimize verilen bu destekten dolayý Büyükþehir Belediyesineve emeði geçenlere sonsuz teþekkür ediyorum. Bu çalýþma çiftçilerimiz için çokverimli bir çalýþmadýr, çünkü çiftçilerimiz bu tohumu ektiklerinde en iyiverimi alacaklarýný düþünüyorum? dedi. Nizip Belediye Baþkan vekili Salih Uygur; ?GaziantepBüyükþehir Belediyesi Tarýmsal Hizmetler Daire Baþkanlýðý tarafýndan yapýlantohum daðýtýmlarý çiftçilerimize her açýdan deðer katacaðýna inanýyorum. Son 4yýldýr çiftçilerimize yönelik bu hizmeti sunan Büyükþehir Belediyesine ve SayýnBaþkanýmýz Fatma Þahin?e teþekkür ediyorum? þeklinde konuþtu.