Türkiye Odalar Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan gelenekselhale getirilen eðitim yardýmý bu yýlda Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip MilliEðitim Müdürlüðü ortak çalýþmasýyla, ihtiyaç sahibi öðrencilere daðýtýlmaküzere okul müdürlerine teslim edildi. Yardýmlar Nizip?te bulunan 10 farklý Ýlk ve Orta Okula, ÝlçeMilli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan gönderilen listelere uygun olarak NizipTicaret Borsasýnda Okul Müdürleri?ne ve müdür yardýmcýlarýna, teslimedildi. Toplam da 10 Okula 760adet okul kýyafeti yardýmý yapýldýðýný belirten Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý ; ?Nizip Ticaret Borsasý?nýn geleneksel hale getirdiðiEðitim Yardýmýna öncelikle hoþ geldiniz diyorum. 2018-2019 Eðitim ve Öðretimyýlýnýn hepimize hayýrlý olmasýný diliyorum. Her yýl olduðu gibi bu yýl daihtiyaç sahibi öðrencilere yardým etmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Kaymakamlýk veMilli Eðitim Müdürlüðü ile birlikte yaptýðýmýz ortak çalýþma sonucunda yardýmamuhtaç öðrencileri tespit ederek öðretmenlerimiz tarafýndan yardýmlarýöðrencilerimize ulaþtýrdýk. Borsamýz olarak her zaman eðitim camiasýnýnhizmetindeyiz. Bundan sonraki süreçlerde de Kaymakamlýðýmýz, Milli EðitimMüdürlüðümüz ve öðretmenlerimizle yapacaðýmýz ortak çalýþmalarda bize düþengörev ne olursa olsun yapmaya hazýr olacaðýz.?dedi. Nizip Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ ;?Nizip Ticaret Borsasý?nýn geleneksel hale getirdiði yardýmlarýnyapýlmasýna vesile olan Nizip Ticaret Borsasý Baþkanlarýma ve Yöneticilerinekurumum adýna çok teþekkür ederim. Ýnþallah bundan sonraki süreçlerde de buyardýmlarý sürdürmeye gayret göstereceðiz.? dedi. Nizip Kaymakamý KemalÞahin ; ?2018-2019 Eðitim Öðretim yýlýnýn baþarýyla geçmesi ilçemizevelilerimize ve öðrencilerimize hayýrlý olmasýný diliyorum. Ticaret Borsamýzýngerçekten ilçemizin ihtiyacý olan her alanda yanýmýzda olduðunu biliyoruz amaeðitimin yanýnda olmak ayrý bir þey bundan dolayý Baþkanýmýz nezdinde herkeseçok teþekkür ediyorum. Bu yardýmlar maddiyattan ziyade manevi destek olmasýaçýsýndan çok önemli. Allah?a þükür devletimiz öðrencilerimizin ihtiyaçlarýkonusunda her zaman destek sunmaktadýr ama sivil toplum örgütlerinin böyle birkatký böyle bir imkan sunmasý çok önemli bunun için herkese teþekkürediyorum?.dedi