Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt, Kurban Bayramý?ný kutladý.NTO Baþkaný Özyurt, Kurban Bayramý?na iliþkin yayýmladýðýmesajda, Ülkemize karþý ekonomik saldýrýlarýn yapýldýðý bu günlerde, KurbanBayramý?nýn milletçe daha da kenetlenmemize vesile olmasýný diliyorum.? dedi. Bu birlik ve beraberliðin bayramdan sonraki zamanlarda dadevam ettirilmesi gerektiðini ifade eden Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü:?Millet olarak bizi birbirimize düþürmek, gücümüzü zayýflatmak, kardeþi kardeþekýrdýrmak için nice oyunlar sergilenmektedir. Ülkemize karþý yapýlan bu haksýzoyunlarý gören milletimiz her zaman olduðu gibi bu günde kenetlenerek tümdünyaya gereken cevabý vermiþtir. Ülkemiz geçmiþte nice zor günler atlatmýþtýr.Ýnþallah milletimiz devletinin yanýnda yer alarak bu ekonomik savaþýndaüstesinden gelecektir. Milletimiz dünden bugüne yardýmlaþmaya, düþene eluzatmaya her zaman deðer vermiþtir. Kurban Bayramý da yardýmlaþmanýn zirveyaptýðý nadide günlerdir. Bugünlerin en güzel þekilde deðerlendirilmesigerektiðine inanýyorum. Kul olmanýnebedi hazzýný tekbir ve kurbanlarýmýzla bütün kâinata ilan ederek, tükenmez birþükran ve minnet duygusu içinde Allah?a ve mukaddes dinine baðlýlýðýmýzýyenileyeceðiz. Ben bu vesile ile kurban bayramýnýn Türk iþ ve Ýslam âleminehayýrlara vesile olmasýný dileyerek Nizip Ticaret Odasý üyelerinin, Nizip?lihemþerilerimin ve tüm Ýslam âleminin kurban bayramýný kutluyorum. Ayrýca Heryýl geleneksel hale getirdiðimiz bayramlaþma törenimiz bu yýl da bayramýnikinci günü saat 11.00-13.00 arasýnda Nizip Ticaret Odasý?nda düzenlenecektir.Yapýlacak olan bayramlaþma törenine tüm Nizip Ticaret Odasý üyelerimizin veNizip?li hemþerilerimizin katýlýmlarýný bekliyoruz.? þeklinde konuþtu.