Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep MilletvekiliSermet Atay ve beraberindeki heyet ile birlikte Nizip Ticaret Odasý?na (NTO)teþekkür ziyaretinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette bir konuþmasýný yapan NTO BaþkanýMehmet Özyurt yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Gaziantep Milletvekili Sermet Atay?a yeni görevindebaþarýlar dileyen NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?SermetAtay?ýn Milletvekili seçilmesi Gaziantep ve Nizip adýna sevindirici bir durumolmuþtur. Bundan sonraki çalýþmalarýmýzda ülkemizin bölgemizin ve Nizip?inmenfaati için milletvekilimizin takipçisi olacaðýz. MHP Gaziantep milletvekilioldunuz ancak bizler sizi bir Nizip milletvekili olarak kabul ediyoruz, buyüzden sizden beklentilerimiz yüksek olacaktýr. Ýlçemizin bölgemizin bir sorunuolduðunda ilk arayacaðýmýz çözüm bulmaya çalýþacaðýmýz kiþilerden birinin sizolacaðýnýzý belirtmek isterim. Bize yardýmcý olacaðýnýzdan zaten hiçbir zamanþüphemiz olmamýþtýr, olmayacaktýr da çünkü sizleri yýllardýr tanýyoruz. Ben bu vesile ile þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna GaziantepMilletvekilliðinizin hayýrlý ve uðurlu olmasýný diler görevinizde baþarýlardilerim.? þeklinde konuþtu.MHP Gaziantep Milletvekili Adaylarý Sermet Atay ise 24Haziran seçimlerinin tamamlanmasý ile birlikte 27. Dönem Milletvekiliolduklarýný ifade ederek sözlerini þu þekilde sürdürdü: ? Cumartesi günü yeminederek görevimize baþlayacaðýz. Bizlere destek veren veya vermeyen ancakçorbada tuzu olan herkese makamýnda iade-i ziyaret yaparak teþekkür etmekistedik. Öncelikle þunu belirtmek isterim Mehmet Özyurt Baþkaným geçmiþtesiyaset yaptýðým yol arkadaþým. Gerçekten dürüst kaliteli ve memleketine hizmetetmeye çalýþan deðerli bir dostumdur. Bundan sonrada inþallah hep beraberülkemiz için hizmet etmeye devam edeceðiz. Kendimi biraz da Nizip?li olarakgörüyorum çünkü önceki görevimden dolayý barak kültürüne ve çevresine yabancýdeðiliz. Bu sebeple buraya özel bir yakýnlýðýmýz bulunmaktadýr. Nizip?e hizmetetme ve sorunlarýna çözüm bulma noktasýnda MHP Gaziantep Milletvekili ve cumhurittifaký olarak her zaman Nizip?in yanýnda olacaðýz. Bizim yapabileceklerimiziyazýlý veya sözlü olarak bize bildirirseniz sizlere daha faydalý oluruz. Çünküen net ve doðru bilgi kaynaðýmýz odalarýmýzdýr. Bu vesile ile bizleri kabulettiðiniz ve destekleriniz için sizlere teþekkür ediyorum.? dedi.Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanYardýmcýsý Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiðit, OsmanAlpaslan, Mustafa Kaya, NTO Meclis Üyesi Necdet Baþeðmez ve MHP heyeti üyeleride katýldý.