Türkiye Odalar Borsalar veBirlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandýðý Vakfý'nýn Aðustos ayýnda yapýlacakseçimli genel kurulu münasebetiyle Doðu ve Güneydoðu Anadolu Bölgesi'ninTicaret ve Sanayi Odalarý ile Borsa Baþkanlarý ve Genel Sekreterleri, seçimliGenel Kurulda bölgeyi temsil edecek teþekkül ve sandýk asil ve yedekdelegelerini belirlemek üzere GTO'nun ev sahipliðinde bir araya geldi.Türkiye Odalar Borsalar veBirlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandýðý Vakfý'nýn Aðustos ayýndagerçekleþtirilecek Genel Kurulunda bölgeyi temsil edecek delegeleri belirlemeküzere bölgedeki Ticaret, Ticaret ve Sanayi, Ticaret Borsalarýnýn baþkanlarý ileOda Genel Sekreterleri GTO'nun ev sahipliðinde buluþtu. Gaziantep Ticaret Odasýtoplantý salonunda yapýlan TOBB Emekli Sandýðý seçimine Nizip Ticaret Odasý?nýtemsilen NTO Yönetim Kurulu Üyesi Osman ALPASLAN ve NTO Genel Sekreteri SerpilGündoðdu katýldý.Seçimler sonucunda, bölgedekiodalarý temsil etmek üzere, teþekkül asil delegeliklerine Gaziantep TicaretOdasý Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Akdoðan, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý, Adýyaman Ticaret Borsasý Baþkaný Mahmut Fýrat, ÞanlýurfaTicaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kýlýçoðlu, Kilis Ticaret veSanayi Odasý Baþkaný Hacý Mustafa Celkanlý seçilirken; sandýk asil delegeliðineGaziantep Ticaret Odasý Genel Sekreter Yardýmcýsý Fahri Tabur, GaziantepTicaret Borsasý Genel Sekreteri Özgür Bayram, Batman Ticaret ve SanayiOdasýndan Mazhar Taþan, Kýzýltepe Ticaret ve Sanayi Odasýndan Ahmet Aslan veÞanlýurfa Ticaret Borsasýndan Mehmet Durmuþ seçildi.