Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 24 Haziran Cumhurbaþkanlýðý Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Türkiye'de baþarýyla gerçekleþtirildiðini ifade ederek seçim sonrasý Cumhurbaþkanlýðý seçimini kazanan Recep Tayyip Erdoðan ve milletvekillerini tebrik ederek saðlanan siyasi istikrarýn piyasalara yansýmasý, büyümenin devamý, üretim ve istihdamýn artmasýna buna baðlý olarak ihracattýn geliþmesini temenni etti.24 Haziran Cumhurbaþkanlýðý Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yüksek bir katýlým sonucu gerçekleþtirilerek ülkede bir demokrasi þöleninin yaþandýðýný ifade eden özyurt, yaptýðý açýklamada, son aylarda ülke olarak ekonomide sýkýntýlý bir süreç yaþadýklarýný ancak seçimin tamamlanmasýyla birlikte bu sürecin son bulacaðýna dair umutlarýnýn yüksek olduðunu belirtti. Seçim sabahý dolar ve avronun düþüþe geçtiðini ve piyasalarýn güveni onayladýðýný vurgulayan özyurt, Türkiye'nin en kýsa zamanda eskisinden daha iyi yerlerde olacaðýna inandýðýný dile getirdi.Sandýða gidip vatandaþlýk görevini yerine getirenleri de kutlayan özyurt, Türk halkýnýn istikrarýn devam etmesinden yana karar aldýðýný ifade etti.Herkesin karara saygý duymasýný isteyen özyurt, þöyle devam etti: Türk seçim tarihinde yüksek katýlýmlý bir oylamaya þahitlik ettik. Halkýmýz sandýða gitti ve kararýný verdi. Bundan sonra seçimi unutup ülkemizin kalkýnmasý için çalýþmaya, üretmeye ve projeler geliþtirmeye odaklanmalýyýz. Bu saatten sonra tüm partiler ve bu partilere gönül verenlerin ülkemizin menfaatleri doðrultusunda çalýþmasý gerektiðine inanýyorum. Yeni yönetim sistemi ile artýk ekonomiye ve yeni reformlara odaklanarak Türkiye'nin kalkýnmasýný hedeflemeliyiz. çünkü hepimizin ortak paydasý Türkiye dedi.Türkiye'nin bugünden tezi yok vites yükseltmek zorunda olduðuna dikkati çeken özyurt, 2023 hedeflerine ulaþmak için bunun þart olduðunu kaydetti.