AK Parti Gaziantep eskiMilletvekili Mehmet Sarý, Cumhurbaþkaný ve 27. Dönem Milletvekili GenelSeçimleri nedeniyle oyunu Dr. Abdulkadir Erdil Ýlkokulu?nda kullandý. Oy vermek için Dr. AbdulkadirErdil Ýlkokulu?na gelen Mehmet Sarý, vatandaþlarla tokalaþarak oyunukullanacaðý 1209 numaralý sandýk baþýna gitti. Seçimlerin hayýrlar getirmesitemennisinde bulunan Sarý, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ile birlikteoyunu kullandýktan sonra açýklamalarda bulundu. ?Sandýklar, demokrasimizinvazgeçilmezidir? bir kez daha sandýðýn baþýndayýz. Bu seçimde ilk defa Türkiyeyeni bir sisteme giriþin oylamasýný yapýyor seçim süresince vatandaþlarýmýzhuzurlu ve yoðun bir þekilde oy kullandýlar. Burada önemli olan güçlü hükümetgüçlü meclis ve güçlü Türkiye?nin oylamasýný hep birlikte yapýyoruz bu sebeple sandýkbaþýnda görev yapan herkese teþekkür ediyorum. Bu seçimlerin Ülkemiz veÝlçemiz için, tüm Müslüman âlemi için hayýrlý olmasýný diliyorum. Emeði geçenherkese teþekkür ediyorum. Barýþ ve kardeþlik içinde bir seçimin sonuçlanmasýnýdiliyorum? diye konuþtu.