![]()
Türkiye Odalar Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandýðý Vakfý'nýn Aðustos ayýnda yapýlacak seçimli genel kurulu münasebetiyle Doðu ve Güneydoðu Anadolu Bölgesi'nin Ticaret ve Sanayi Odalarý ile Borsa Baþkanlarý ve Genel Sekreterleri, seçimli Genel Kurulda bölgeyi temsil edecek teþekkül ve sandýk asil ve yedek delegelerini belirlemek üzere GTO'nun ev sahipliðinde bir araya geldi.Türkiye Odalar Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandýðý Vakfý'nýn Aðustos ayýnda gerçekleþtirilecek Genel Kurulunda bölgeyi temsil edecek delegeleri belirlemek üzere bölgedeki Ticaret, Ticaret ve Sanayi, Ticaret Borsalarýnýn baþkanlarý ile Oda Genel Sekreterleri GTO'nun ev sahipliðinde buluþtu. Gaziantep Ticaret Odasý toplantý salonunda yapýlan TOBB Emekli Sandýðý seçimine Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen NTO Yönetim Kurulu üyesi Osman ALPASLAN ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu katýldý.Seçimler sonucunda, bölgedeki odalarý temsil etmek üzere, teþekkül asil delegeliklerine Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu üyesi Kerim Akdoðan, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Adýyaman Ticaret Borsasý Baþkaný Mahmut Fýrat, Þanlýurfa Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kýlýçoðlu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Hacý Mustafa Celkanlý seçilirken; sandýk asil delegeliðine Gaziantep Ticaret Odasý Genel Sekreter Yardýmcýsý Fahri Tabur, Gaziantep Ticaret Borsasý Genel Sekreteri özgür Bayram, Batman Ticaret ve Sanayi Odasýndan Mazhar Taþan, Kýzýltepe Ticaret ve Sanayi Odasýndan Ahmet Aslan ve Þanlýurfa Ticaret Borsasýndan Mehmet Durmuþ seçildi.