Her yýl Ramazan ayý ve öncesinde birçok ihtiyaç sahibi olmaküzere ailelere, yetim, öksüz ve engellilere ulaþarak onlara yardýmda bulunanÝHH Nizip Temsilciði bu yýlda toplam 30 bin kiþiye ulaþarak yardýmlarýnýsürdürdü. Konuyla ilgili konuþan ÝHH Nizip Temsilcisi Celal Demir, þunlarýsöyledi. ??Bu yýl Ramazan ayý bizim için yoðun geçti bereketli biraydý bizler her yýl olduðu gibi bu yýlda ihtiyaç sahibi ailelere ulaþtýk veulaþtýðýmýz ailelere özellikle yetim öksüzlere en iyi þekilde yardýmlarýmýzýgötürdük böylece bu Ramazan ayý içerisinde ihtiyaç sahibi Türk, Suriyeli, öksüzyetim, engelli olmak üzere yaklaþýk 30 bin kiþiye ulaþmýþ durumdayýz dedi. Demir, yadýmlarýmýz içerisinde mutfak ve hijyen seti olmaküzere gýda ve giyim malzemeleri bulunuyor ÝHH Nizip Temsilciði olarakyardýmlarýmýz bunlarla sýnýrlý kalmadýyine çalýþmalarýmýz kapsamýnda 250 yetimi de iftar programýnda bir arayagetirdik diyerek bu yardýmlarýn yapýlmasýnda bizlerden hiçbir zaman desteðiniesirgemeyen Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan ve tüm hayýrseverlerimizeteþekkür ederim?? dedi.