Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý (ÝKA) 2018 yýlý teknik destek projesikapsamýnda yapmýþ olduðumuz ?STRATEJÝK PLANIMIZI HAZIRLIYORUZ, GELECEÐÝMÝZÝPLANLIYORUZ? adlý proje baþvurumuz, ÝKA deðerlendirme komisyonu tarafýndanbaþarýlý bulundu. Söz konusu projemizin Ajans tarafýndan desteklenebilmesiamacýyla Borsamýz ile ÝKA arasýnda sözleþme imzalandý. Sözleþme imza törenine Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu BaþkanýÝbrahim SARI, Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet POLAT ve Ýpekyolu KalkýnmaAjansý Genel Sekreteri Dr. Burhan AKYILMAZ katýldý.Borsamýzýn 2018-2021 yýllarý arasýnda yapacaðý faaliyetlerin planlandýðý4 yýllýk bir Stratejik Planýn oluþturulmasý, sahip olunan kurumsal kapasiteningeliþtirilerek çaðdaþ borsacýlýk standartlarýna ulaþtýrýlmasý, borsamýza kayýtlýüyelerin çözüm odaklý faaliyet gösteren bir borsadan hizmet almasýnýnsaðlanmasý amacýyla ÝKA?nýn teknik destek programýna baþvuru yapýldýðýnýbelirten NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SARI ?Nizip Ticaret Borsasý,üyelerinin beklentilerini ve kurum çalýþanlarýnýn görüþlerini de dikkate alarakgeleceðini planlayan, duyarlý, sorumlu ve hizmet kalitesini arttýrmýþ Akreditebir Borsadýr. Hazýrlayacaðýmýz 4 yýllýk Stratejik Plan ile mevcutkaynaklarýmýzý en etkin bir þekilde kullanarak üyelerimiz için doðru hizmetindoðru zamanda verilmesini saðlamýþ olacaðýz. Ayrýca söz konusu stratejik plançerçevesinde gerçekleþtirilecek olan Borsacýlýk faaliyetleri sayesindeüyelerimize kaliteli ve sürekli iyi hizmet sunulmasýný saðlamýþ olacaðýz.Projemizin ilçemize ve üyelerimize hayýrlý olmasýný diliyorum.?ÝKA Genel Sekreteri Dr. Burhan Akyýlmaz ise, NTB?nin hizmet kalitesinidaha da arttýracak olan projenin hayýrlý uðurlu olmasý temennisinde bulundu.