Nizip Ticaret Odasý (NTO), Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý?nýn(ÝKA) saðladýðý teknik destek ile ISO 9001:2015 KYS ve TOBB AkreditasyonSistemine, ISO 10002:2014 Müþteri Memnuniyeti ve Þikâyet Yönetim SistemiStandartlarýnýn entegrasyonu saðlayarak üye iliþkilerini güçlendirecek.ÝKA?nýn 2018 yýlý teknik destek programý kapsamýndasaðlayacaðý destekle gerçekleþtirilecek olan proje sözleþmesi, Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý GenelSekreteri Dr. Burhan Akyýlmaz tarafýndan imzalandý.Düzenlenen imza töreninde bir açýklama yapan Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt þunlarý dile getirdi: ÝKA?nýndestekleriyle Oda bünyesinde etkin bir yönetim ve kalite anlayýþýnýngeliþtirilmesi, kurum içinde iletiþimin iyileþmesi, tüm faaliyetlerde planlamaaþamasýndan baþlayarak geniþ bir izleme ve kontrolün gerçekleþtirilmesiamacýyla sürekli geliþmeyi hedefleyen Odamýzda kurulu olan ISO 9001:2015 KYS veTOBB Akreditasyon Sistemimize, ISO 10002:2014 Müþteri Memnuniyeti ve ÞikâyetYönetim Sistemi Standartlarýnýn entegrasyonu saðlanacaktýr. Bu kapsamda ISO10002 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin kurulmasý için danýþmanlýk hizmetialýmý yapýlacaktýr. Söz konusu danýþmanlýk hizmeti Türkiye Odalar ve BorsalarBirliði Oda/Borsa Akreditasyon standartlarý ile uyumlu olarak verilecektir.Projemiz kapsamýnda ISO 10002 Müþteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi TemelEðitimi, TOBB Oda/ Borsa Akreditasyon Sistemi Eðitimi, Proses SWOT AnalizleriUygulama Eðitimi alýnarak ISO 9001 KYS, ISO 10002 MMYS ile TOBB AkreditasyonSistemi Dokümantasyonu ve entegre sistemin kurulmasý ve iþletilmesi içindanýþmanlýk hizmeti de gerçekleþtirilecektir. Uygulanacak olan projenin odamýzave üyelerimize hayýrlý olmasýný dilerim.? þeklinde konuþtu.ÝKA Genel Sekreteri Burhan Akyýlmaz ise, NTO'da 10002Müþteri Memnuniyeti-Þikâyet Yönetimi Sistemi Ýle Üye Memnuniyetini ve HizmetKalitemizi Arttýrýyoruz? teknik destek projesi sözleþmesini Oda BaþkanýmýzMehmet Özyurt ile imzaladýk. Projenin Nizip Ticaret Odasý?na ve üyelerinehayýrlý uðurlu olmasýný dilerim.? ifadelerini kullandý.