Nizip Ticaret Borsasý Konferans salonunda, Yunus Emre?yiAnma Programý ve Ortaokullar arasý Yunus Emre Ýlahilerini Güzel Okuma Yarýþmasýödül töreni düzenlendi. Abdulhamithan Kýz Anadolu Ýmam Hatip Lisesi tarafýndanhazýrlanan program, Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý akabinde baþladý. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý?nýn okunmasý ve Kur?an-ýKerim tilaveti okunmasýyla baþlayan program Okul Müdür Yardýmcýsý MehmetKarahan?ýn açýlýþ konuþmasý sonrasýnda Öðretmenler tarafýndan hazýrlananYunus Emre?nin Ýnsana bakýþý ve hoþgörüsü konulu konuþma, Yunus Emre Belgeseli,öðrencilerin hazýrlamýþ olduðu oratorya gösterisi, ney dinletisi, dereceyegiren öðrencinin ilahi seslendirmesi ve dereceye giren öðrencilerin ödültöreninin düzenlenmesiyle devam etti. Yunus Emre Ýlahilerini Güzel Okuma Yarýþmasýnda dereceyegiren öðrencilerin ödülleri Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ve Jandarma KomutanýBinbaþý Resul Çot tarafýndan takdim edildi. Yunus Emre Ýlahilerini Güzel Okuma Yarýþmasý?nýndüzenlemesine vesile olan sponsorlara?da, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý tarafýndan teþekkür plaketi takdim edildi.