Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt beraberindeki yönetim,meclis ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Nizip Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný BinbaþýResul Çot ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman?ý makamlarýndaziyaret etti.Yapýlan ziyaretlerde bir açýklama yapan Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Kamu kurum ve kuruluþlarýyla geçmiþteortak akýl ve iþbirliði içerisinde çalýþýlarak baþarýlý iþlere imza attýk.?dedi.Geçmiþte olduðu gibi bugün ve gelecekte de kurumlar ileiþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirten NTO Baþkaný Özyurtsözlerini þu þekilde sürdürdü; ? Bugün yeni seçilen yönetim, meclis ve disiplinkurulu üyelerimiz ile birlikte kurumlarýmýzý ziyaret etmekteyiz. Zaman zamanüyelerimizden gelen konularý kurumlarýmýza aktarýyoruz. Bunlarýn zaten büyükbir çoðunluðu çözüme kavuþmaktadýr. Her zaman devletimizin yanýndaydýkyanýnda da olmaya devam edeceðiz. Ülkemizin refahý ve ekonomimizin geliþmesiiçin üzerimize düþen ne olursa önümüzdeki dönemlerde de kurumlarýmýzla ortakakýlla çalýþmaktan onur duyacaðýmýzý belirtmek isterim. Nizip Ticaret Odasýolarak birçok faaliyetin içerisindeyiz. Odamýza kayýtlý bulunan üyelerimize veilçemizin kalkýnmasýna katký saðlamak için çalýþmalarýmýz hýz kemeden devamedecektir.? þeklinde konuþtu. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi AkdoðanZiyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Nizip BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan þunlarý ifade etti: ?Bende baþta sayýn baþkanlarýmolmak üzere deðerli meclis ve yönetim kurulu üyelerine þahsým adýna teþekkürediyorum. Geçmiþ dönemlerde olduðu gibi inþallah bu dönemde de ortak aklý önplana çýkararak beraber çalýþacaðýz. Bizlerde belediye baþkaný olduðumuz gündenbu güne kadar herkes de bilir ki rozetimizi bir kenara býrakarak Nizip?inBelediye Baþkaný olmaya gayret ettik. Nizip bir ticaret kenti olduðu kadar aynýzamanda bir huzur kentidir. Allah bu huzurumuzu bozmasýn, bozman isteyenlere defýrsat vermesin. Bu huzurun saðlanmasýnda gerek sizlerin gerek idarecilerimizinve halkýmýzýn büyük katkýsý var. Bu birlik ve beraberliðimiz inþallah devamedecek. Aramýzda çeþitli partiden arkadaþlarýmýz var ancak seçim zamaný siyasetyaparýz seçimden sonra hep beraber dostluðumuzu devam ettiririz. Bu huzurunsaðlanmasýnda emeði geçen sanayici ve iþadamlarýmýza, idarecilerimize vehalkýmýza teþekkür ediyorum.? dedi.Nizip Kaymakamý Kemal ÞahinYeni seçilen ve mevcut görevlerine devam eden yönetim kuruluve meclis üyelerine baþarýlan dileyen Nizip Kaymakamý Kemal Þahin þu þekildekonuþtu: ?Nizip gerçekten giriþimciliði özelliðiyle ve ticaret erbabýyla öneçýkan ilçelerimizden bir tanesi. Bende Nizip?te olmaktan ve sizlere hizmetetmekten büyük gurur duyuyorum. Böyle üretken, çalýþkan ve heyecanlýiþadamlarýyla çalýþmak benim için ayrý bir zevk. Hepinizin bildiði üzereorganize sanayi bölgemiz artýk yetmiyor. Geniþletme çabalarýmýz devam ediyor.Organize sanayimizin dýþýnda sanayi bölgelerimizin de ilerlemesi Nizipinsanýmýzýn çalýþkanlýðýný göstermektedir. Hem Nizip?te hem de ülkemizdebizleri temsil eden iþ adamlarýmýz var. Bu nedenle Nizip bulunduðu yeri hakeden hatta daha güzel þeyleri hak eden bir ilçemiz. Biz devlet olarak önünüzüaçmak ve destek olmak için her zaman iþadamlarýmýzýn yanýndayýz. Bu yýl hemfýstýk hem de zeytinde mahsuller güzel gözüküyor. Ýnþallah bir afata uðramadanonlarý hasat ederek ülkemizin dört bir köþesine göndeririz. Herkese bol kazançlardiliyorum. Ayrýca ilçemizde hem ticaret odamýz hem de diðer odalarýmýzdaherhangi bir sýkýntý yaþanmadan seçimlerimiz çok huzurlu bir þekilde geçti.Bundan dolayý hepinize ayrý ayrý teþekkür ediyorum.? ifadelerini kullandý.Nizip?li sanayici ve iþadamlarýný bu þekilde yanlarýndagördüklerinden dolayý memnuniyet duyduklarýný belirten Nizip Ýlçe JandarmaKomutaný Binbaþý Resul Çot ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ise ?Yeniseçilen ve mevcut görevlerine devam eden yönetim kurulu ve meclis üyelerinebaþarýlan diliyoruz. Bizlerin de her zaman iþadamlarýmýza kapýmýz açýk sizlerehizmet için varýz. Ayrýca Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine yapmýþolduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ediyoruz.? ifadelerini kullandýlar.