Nizip ticaret Odasý sponsorluðunda yapýlan ve gelenekselhale getirilen Ortaokullar arasý Bilgi Yarýþmasý, Nizip Ticaret Odasý Toplantýsalonunda gerçekleþen finalle son buldu. 45 okulun katýldýðý bilgi yarýþmasýnda finale kalanAbdurrahman Alkan Ortaokulu birinci oldu. Adile Altýnbaþ Ortaokulu ikinciolurken, Gevence Ortaokulu ise üçüncü oldu. Ödül Töreninde, birinci olan Abdurrahman Alkan Ortaokulu?nutemsil eden yarýþmacýlara birer Cumhuriyet Altýný ve Madalya, ikinci olan AdileAltýnbaþ Ortaokulu öðrencilerine birer yarým altýn ve Madalya, üçüncü olanGevence Ortaokulu öðrencilerine de birer çeyrek altýn ve madalya ileödüllendirildi. Yarýþma ve ödül töreni sonrasý Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüile Nizip Ticaret Odasý arasýnda karþýlýklý plaket takdimi yapýldý. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,her zaman eðitime katký vereceklerini ifade etti. Mehmet Özyurt; ?Yarýþmada yer alan ve dereceye giren tümöðrencileri ve okul idarecilerini tebrik ediyorum? dedi. Bilgi Yarýþmasýna Nizip Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin, EmniyetMüdürü Mustafa Yaman, Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul Çot, Ýl Milli EðitimMüdür yardýmcýsý Mehmet Ali Tiryakioðlu, Öðretmenler ve Öðrenciler katýldý.